torsdag, mai 08, 2008

Snøen er BORTE og alt blomstrer!!
Et reste kort - masse rosa rester revet i remser, og limt sammen til et panel. Motivet er fra Gunn's papirmølle - egentlig en liten nisse - men hvem sier at nisser må være røde og brukes bare i julesammenhenger???? Noen nye og gamle retroblomster, samt stempler fra plata Lotsa Dots fra inque boutique, en sommerfugl fra en reste rubons (tror det er BG) og så har jeg rullet over kantene på motivet med rissehjulet og tegnet sømmer etter de.
Teksten er rubons fra Norsk Stempelblad.

Jeg skulle laste opp enda et kort tenkte jeg, men blogger bare endevender det.... og det liker jeg IKKE!!

Mye har skjedd siden sist jeg blogget - blant annet var det et hyggelig treff på lørdag!!! Tusen takk for at dere var med på å gjøre den dagen så perfekt. En stor klem til alle som var med!
Jeg fikk riktignok telefon fra utleier på mandagsmorra'n... hun fant ingen nøkkel... akk - jeg la den i feil postkasse. *fnis* Og i samme slengen kommenterete jeg at de ikke hadde fortalt meg hvor jeg fant vaskesakene... Men rent ble det - tusen takk Scrappelise - du gjorde god jobb!!! Men tusen takk til ALLE - både for samvær, lærdom, opprydning og alt annet!!

Og her er jeg overlykkelig -- snøen som synes på et bilde litt lenger ned i bloggen min er vekk - alt sammen har smeltet!! Og det på under 3 uker!!!! Hvem trodde vel at vi skulle få raket plenen før 17. mai!???!!! Men nå er det gjort!!!

Ellers har jeg begynt å trene på treningsstudio, skal ha en sånn derre "treningssamltale" i dag, og så blir det satt opp program til meg i morra. Har så vidt vært der og prøvd meg allerede, og ja, jeg ser fram til å trene minst 2 ganger i uka, helst 3! Og ellers går jeg jo turer med Tira voffsen. I dag har vi gått nesten en time på morra'n! Deilig, særlig når vi har så flotters vær!!! *fnis*
I ettermiddag skal jeg på treff på Gjøvik - selv i dette flotte været.. Lurer på om jeg får selskap av flere med "papirgale" jeg... Eller om sola frister mer....??
I pinsa skal vi være hjemme, jeg skal fortsette ryddesjauen jeg har begynt i heimen, den trengs til gangs!!! Masse tøy som er for lite, skal sorters, noe kan jeg helt klart kvitte meg med!!! Blant annet en del jentetøy 0 - 8 år! Og mye er jo nesten ikke brukt... noe er temmelig utslitt... !
Og så blir det nok litt loppesalg på Papirgleder.no i år også! Vårslipp er gøy!

Ikke alle har det like bra som meg fortida - sender dere en STOR KLEM - tenker på dere!
Og håper at dette går bedre enn man kan frykte!!!

5 kommentarer:

Kristine sa...

Ååå, du Berit du Berit! Dette var jammen meg et vakkert kort! Og rosa nisser passer fint på denne tiden syns no jeg!
Nyt det fine været og lange turer og trening! Det er så herlig å være ute nå når våren endelig er her! Og så inspirerende til å bevege seg litt mer.
Vi snakkes;)
Kristine

Marit sa...

det er utrolig deilig med vårvær, og så flink du er som begynner på studio. her har jeg syklet til jobb i dag og det er slitsomt nok med 7 km og mesteparten er oppover. men veldig kjekt hjem igjen da :) Er hjemme en liten tur nå før det skal være kveldsmøte og planlegging til sent i kveld. Ikke det mest lystige i vårværet.

Jeg tenkte så på dere på lørdag, men med finværet som kom var det godt å være hjemme også. Jeg tror jeg er underernært på sol. i allefall kjennes det slik.

Ønsker deg supre dager berit :)

Anita sa...

Så flott kort, Berit! Herlige farger på det:)

Anonym sa...

Tusen hjertelig takk for kjempehyggelig hilsen i bloggen min!

Jeg legger deg til på listen min jeg, Berit, så husker jeg å se innom her !

Nydelig kort forresten, du er kjempeflink!

tessa sa...

fint kort!!