lørdag, mars 15, 2008

Ut på tur....Da trenger man en ryggsekk - kanskje ikke som denne - den rommer svært lite annet enn gratulasjoner fra en vennegjeng til en kamerat på 50.


Orginalen til denne sekken fant jeg på scrapping.no for en god stund siden - nærmere 2 år kanskje?? Men jeg hadde jo ingen mal - så ja, jeg har tegnet min egen mal ut fra bildet der.
Det første eksemplaret mitt var nok mer likt orginalen - men da jeg lagde denne dukket det opp både den ene og den andre tanken. Det hadde jo gjort seg om kortet kunne stå på gavebordet - det kan denne sekken ;) Og så ble det litt dybde i lommene - og en liten "knert" i den ene. ;)
Til remmer og seler - har jeg brukt et kantebånd jeg fant i sybutikken (de har mye "godis")
Det ser ut som skinn!! Og så har jeg brukt et par små spenner - det er nå jeg må virkelig tenke meg om hvilken butikk jeg fant dem i - de var jo helt herlige til dette formålet :o)
De som bestilte kortet ble i allefall veldig så fornøyde i går kveld - og det er jo bra - !

Navnedagskortet ble aldri skannet eller fotografert - men det ble et criss cross kort - pyntet med Bobunny papir og hÄnglar stempler. Egentlig temmelig enkelt - men det kan noen ganger være vel så pent :o)

Nå skal jeg brenne bilder - ha en tom minnebrikke før dagens kostyme renn - og jammen tror jeg at de som arrangerer har gode kontakter ... det er litt kaldere i dag og det er sol!! Ikke det - kulden kunne vi jo klart oss uten - men skal snøen bære meg og andre oppå et jorde .. ja, da er det kjekt at det er litt kulde i den!

GOD HELG!! GOD PÅSKE!!! - her blir det hjemmepåske, inkl. masse papir, lim, stæsj, stempler og en god porsjon frisk luft i blandet!


6 kommentarer:

Sosa sa...

Herlig sekk altså!
Og så stikker jeg nasen innom for å ønske deg en super påske! Klem!

Camilla sa...

Så flott kort, digger e reimene og spennene. Og flasken i lommen :)
Ha en riktig god påske!!

Scrappelise sa...

Den var bærre lækker du! ha en fin påske da! klem!

Maya sa...

For et utrolig kult kort...skikkelig stilig og originalt!! Du er virkelig kreativ :-)

Line sa...

Så utrolig stilig og originalt kort!

Kristine sa...

Ååå så stilig sekken er Berit! Og det er forresten resten av bloggen din også, har tatt en meg rundt og sett!!!