torsdag, mars 13, 2008

Har du en go' idé????

Dette kortet laget jeg veldig så inspirert av skissa DT-teamet til Hobbyhimmelen oppfordret omverden til å lage noe ut av.


om du har lyst å lese teksten - trykk på bildet.
Nå i kveld sitter jeg og pusler med et bestillingskort til en 50 åring og i morra må jeg lage et kort til en gutt som skal ha navedagsfest på lørdag! Har fått temmelig frie tøyler der - bare ikke lyseblått og sånn typisk baby!
Litt utfordringer er jo ikke dumt ! =)

Lørdag er det kostyme-renn i sentrum... hva kler jeg meg ut som??
Ja, den som hadde visst det!!! Skulle mer enn gjerne hatt en stor kostyme i str. xxl eller større....
Sånn at fotografen kunne kamuflere seg litt ;)
Har du en go' ídé - som ikke koster flesk????
Om det kommer flere enn 5 gode/ mindre gode (?) ideer, trekker jeg ut en som får en liten hilsen fra meg!
Go' helg!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så utrolig flott kort du har laget!!!

Stor klem!!

Anonym sa...

Korte er bedre i virkeligheten... jeg vet;) hehe... og du, spøkelseskladden kan du være. Det er vinter, snø og det er hvit.. et hvit laken og folk vil ikke en gang se at du er der for du går i ett med snøen;) Perfecto syns jeg hehehe;) Å en anna ting, lakenet henger løst ergo man ser ikke valker og alt anna som følger med når man er i xxl jakt;)
Ha.. å jeg fant da veien inn her i bloggen... så nå har jeg laga snarvei i favoritt for å huske.. ikke værst det hva???? Kan jo være jeg blir inspirert her inne.. jeg skal ha scrappedag med eli og har overhodet ikke noe bilder eller noe jeg vil lage. Sliter litt ja, hmmm... hva skal man gjøre montro???
Ha en scrappefindag:) KLEM

Bendichte sa...

Det var nydelig, Berit. Har lagret. Kostymerenn!! er det på ski? Snekrystall! For du er jo det! En STRÅLENDE krystall som gir av din lærdom slik at jeg også tør. Ha det hyggelig i alle fall! Så sees vi på Hamar efter påske!