onsdag, mars 12, 2008

Kort og minisider - samt no' glede!

Da jeg så oppgave 7 i Minnopol tenkte jeg med en gang på den tjukke filtplata jeg hadde liggenede. En passe stor rest som var ca 10 x 7 inch. Og med bred blonde, filtremse med blomster fra Panduro og en liten prinsessekrone i gull - samt noen biter med papir i form av matte bak bildet, tekststriper, pip-pip og hjerte blandet med litt søm i gull og grønt - ja så ble løsningen min slik:
Den siste uka har vært litt "rar" da jeg oppdaget at samboeren til en venninne var død, - da fikk jeg prøvd meg på mitt aller første kondolansekort. Først laget jeg et med hjerte og nøkkel på - men kom jo brått på at det tross alt var hjertet som hadde stoppet på han. Så dermed ble det enda et kort - med blomster på denne gangen. Men det kortet kan jeg ikke vise riktig enda - det ble sendt inn til en konkurranse. Og hjertekortet har ikke hoppet inn i skanneren helt av seg selv..... =) Men de kommer - de kommer!
Og uka ble avsluttet med bursdagsfester for frøken Snupp! Fredag med 19 jenter på bursdagsfest, det var 2 som feiret sammen, og vi mammaene prøvde å roe dem ned - mens pappaene giret dem opp..... :o) Søndag var det familien som var her - og tilsammen ble det mange flotte småpakker, bøker, klær, spill, dvd'er og penger!!

I går meldte jeg meg på Hamartreffet første lørdagen i april! Gleder meg til å treffe kjente og ukjente den dagen!! Og kanskje jeg rekker å lage ferdig de "taggene" jeg lovte noen sist... Og kanskje lager jeg noen for denne gangen også???

Her er forresten bursdagskortet jeg lagde til frøken snupp! Et kort som ble veldig så inspirert av ett som Hilde / Stempelgal har laget. Det er mitt første criss cross kortet, men langt fra det siste =)

Fredag fikk jeg en hyggelig forespørsel - og gjett om jeg ble glad!!!
Jeg gleder meg!!!!!! Tusen takk for tilliten!!!!!!

5 kommentarer:

Lene S sa...

Den siden er virkelig kul!! Og fin :o) Så spennende med hygelig tlf samtale da...gleder meg til å høre mer;o)

Klem Lene

Hilde sa...

nydelig kort Berit!!

og som du så på Rubberstamps så er jeg opptatt den lørdagen du ville ha meg med på treff!!
Synd det da!!

men du, nå ble jeg ufattelig nysjerrig!!! Hyggelig forsepørsel???? spennende... gleder meg til å høre om det.... for jeg får vel det en gagn???!! hihi

Klem fra meg

Heidi sa...

Ååååå, se på den skjønne 8 åringen din da!! Tenk så fort tiden går da. Var det ikke i går vi gikk over i 2000??

Håper at alt er bra i Beritheimen sånn ellers og at dere får en flott påske.

Klem fra Heidi

Aquarell sa...

Så fin side, og nydelig kort!:)
Hørtes spennende ut med den samtalen... Nysgjerrig? Ikke i det hele tatt... ;)

Lene sa...

Gratulerer med overstått for Amalie.

Treff på Hamar sa du?? Hvor???!!