lørdag, mars 15, 2008

Ut på tur....



Da trenger man en ryggsekk - kanskje ikke som denne - den rommer svært lite annet enn gratulasjoner fra en vennegjeng til en kamerat på 50.


Orginalen til denne sekken fant jeg på scrapping.no for en god stund siden - nærmere 2 år kanskje?? Men jeg hadde jo ingen mal - så ja, jeg har tegnet min egen mal ut fra bildet der.
Det første eksemplaret mitt var nok mer likt orginalen - men da jeg lagde denne dukket det opp både den ene og den andre tanken. Det hadde jo gjort seg om kortet kunne stå på gavebordet - det kan denne sekken ;) Og så ble det litt dybde i lommene - og en liten "knert" i den ene. ;)
Til remmer og seler - har jeg brukt et kantebånd jeg fant i sybutikken (de har mye "godis")
Det ser ut som skinn!! Og så har jeg brukt et par små spenner - det er nå jeg må virkelig tenke meg om hvilken butikk jeg fant dem i - de var jo helt herlige til dette formålet :o)
De som bestilte kortet ble i allefall veldig så fornøyde i går kveld - og det er jo bra - !

Navnedagskortet ble aldri skannet eller fotografert - men det ble et criss cross kort - pyntet med Bobunny papir og hÄnglar stempler. Egentlig temmelig enkelt - men det kan noen ganger være vel så pent :o)

Nå skal jeg brenne bilder - ha en tom minnebrikke før dagens kostyme renn - og jammen tror jeg at de som arrangerer har gode kontakter ... det er litt kaldere i dag og det er sol!! Ikke det - kulden kunne vi jo klart oss uten - men skal snøen bære meg og andre oppå et jorde .. ja, da er det kjekt at det er litt kulde i den!

GOD HELG!! GOD PÅSKE!!! - her blir det hjemmepåske, inkl. masse papir, lim, stæsj, stempler og en god porsjon frisk luft i blandet!


6 kommentarer:

Sosa sa...

Herlig sekk altså!
Og så stikker jeg nasen innom for å ønske deg en super påske! Klem!

Camilla G sa...

Så flott kort, digger e reimene og spennene. Og flasken i lommen :)
Ha en riktig god påske!!

Scrappelise sa...

Den var bærre lækker du! ha en fin påske da! klem!

Anonym sa...

For et utrolig kult kort...skikkelig stilig og originalt!! Du er virkelig kreativ :-)

Line A sa...

Så utrolig stilig og originalt kort!

Kristine sa...

Ååå så stilig sekken er Berit! Og det er forresten resten av bloggen din også, har tatt en meg rundt og sett!!!