tirsdag, januar 29, 2008

....bilen i mitt hjerte....


Ja - da transportoppgaven kom i Minnopol så jeg mitt snitt til å få laget no' til bryllupsalbumet vårt. På tide vil nok noen si ;) Derfor de lyse blomstrene med brads i midten, bazzill java og leapfrog. Det var nemlig hovedfargene i bryllupsakene våre.
Jeg fant fram cd platene med bryllupsbilder og lette fram de beste bildene av SAAB'n. Og så hadde jeg en layout friskt i minne - som nok preger min layout noe - men jeg finner jo ikke igjen layouten som inspirerte meg.... Kanskje jeg har drømt??

Ingen andre enn bilen i mitt hjerte kunne bli vår bryllupsbil.*himla lang tittel* Akkurat denne SAAB'n har sin helt spesielle plass i hjertet mitt - mye fordi det var faren min som hentet den på fabrikken den gang den var helt ny i 1967. Med denne bilen på plass i bryllupet var han representert til tross for at han døde i 1997. I dag er det gubbens onkel og fetter som har bilen. "bilarket" er et bildet jeg fant på nett ett eller annet sted ;) Og nå lurer jeg egentlig på om designeren av bildet noen gang har sett en grillen på en SAAB.... ;) Bak "saabarket" finnes et skriv med nærmere historie til bilen. Chipboardbokstavene er dyttet ned i distressputa, og har beholdt litt av sin "gråhet" i kantene. Diverse rubons og journalstempel fra Linda/ Papirloftet.

Og tenke seg - det så neimen ikke verre ut enn at andre også likte denne - og laget mitt fikk pallplass!!! Juhuuuu! sier nå jeg - og nyter i lange drag! Tusen takk for stemmene folkens, de gjør no' med meg! ;)
Ny oppgave er lagt ut - og ja... jeg har no'n ideer i hodet, som bør få utløp i løpet av et par dager!
Først må jeg bare koke en viss suppe.... ;) Noen som kan fortelle meg hvorfor januar snart er slutt... synes den akkurat har begynt jeg.....

Ellers har jeg blitt utfordret både her og der....Men nå er jo "alle" snart "tatt" - bare fordi jeg er sååå himla treg... Men sannhetene kommer og fra hvem kommer også snart. Skal lete litt - så skal jeg nok finne noen som kan få en utfordring også ;) Jeg rakk å lage et kort til en kortkonkurranse på scrapbookexpress på søndag, nå holder fortsatt avstemningen på - så jeg får komme tilbake med det når det er avgjort.

12 kommentarer:

Anonym sa...

så tøff LO, Berit!! :) og grattis med pall-plassen! må nok gå inn og se hva dette minnopol er for noe ;)

lurer fælt på hvem av kortene som var dine i konken ;) hmm.. har en viss idé! Ha en fin kveld! KLÆM!

Anonym sa...

Wow for en LO. Noe av det kuleste jag har sett på lenge. Stå på Berit. Dætta kæn du!!!

{ Kristina } sa...

Wow, kjempetøff LO!! :)

Sandra sa...

Utrolig stilig LO! Den må jeg nesten se litt nærmere på faktisk! :)


Ligger en aldri så liten utfordring til deg i bloggen min (om du ikke allerede er blitt utfordret da ;)

Aquarell sa...

Herlig LO, og gratulerer med pallplass!:D

Marit sa...

Heisann og takk for supertrivlig treff. Det var så koslig å se deg live :) Det blir noe helt annet med en gang når menneskene blir 3-dimensjonale :)

Skjønner godt at den LOen med saaben gjorde det bra, for denne er rålekker :)

Anita Hagen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anita Hagen sa...

Fy søren så tøff LO Berit. DENNE likte jeg. Du er jammen meg like flink til å lage lekre og tøffe LO'er som du er suveren til å lage kort du. Fantastisk!

Forbaskade synd at det ikke passa å bli med til Hønefoss i går forresten, men sånn er det enkelte ganger. Man kan ikke rekke alt sier min kloke pappa!

Ha en strålende mandag videre!


Klem Anita

Anonym sa...

Du lurer på hvor januar er? Og jeg er ikke ferdig med Desember!
Nydelige kort! Flotte layouter! Og jeg gleder meg til nytt treff en eller annen gang.

Sosa sa...

Heisann Berit!
En superkul LO du har laget der! :) Fortjener pallplass ja!
Bare en liten snartur innom "flyinga" mi. Blitt liten tid her inne om dagen når det er så mye RL.
Vi prates!

Ann-Lovise sa...

:)

Denne var riktig så stilig :)
Utrulig flott måte å scrappe og få fram bilen på :)

Ha ein flott lørdagskveld!!!

Ruby sa...

Kjempestilig LO av bilen altså, den likte jeg.

Tusen takk for en morsom kveld på det rosa i går, kjempeartig var det.

Jeg har forresten lagt til linken din i bloggen min, har oppdatert litt hos meg i dag også. Ønsker deg en kjempefin kveld og morgendag!

klem