tirsdag, januar 08, 2008

Endelig!!

Endelig kan jeg si at jeg har scrappet igjen og faktisk kan jeg også si at jeg har lyst til å lage mer!
Som så mange andre har jeg bunkevis av bilder både på papir og ikke minst digitalt på cd'er og pc! Og nye bilder tar vi jo hele tiden! Jeg fant igjen noen bilder som var skrevet ut for lenge siden og tok det ene som jeg synes passet best til de papirene jeg ville bruke. Hvorfor akkurat disse papirene?? Joda, det var en utfordring om å bruke papirer fra Cherry Arte - og da må man jo ta de få man har ;)
Kjekt å få brukt noe av dem som har ligget/stått her veldig lenge! Her har jeg blandet et par sesonger - og en bit med kartong. Samt thickers fra AC - Champagne i "lakserosa" - riktignok kan de se røde ut her på bildet - men de er ikke julerøde i allefall! Synes de står så godt til munnen ;)

Jeg trodde jeg hadde masse ark fra Cherry Arte - men forvekslet dem med Urban Lily. Og jeg har "noen å hundre" andre mønsterark også! Har sinnsyk lyst på nyere ark - men nå tror jeg at jeg pent må se å bruke noe - eller selge noe før pengesekken tillater noen store krumspring i scrappeverden :)

Ellers går det fortsatt supert å ha hund i huset! Og nå i disse dager storkoser hun seg ute i snøen! Hun hyler iallfall høyt når hun ikke får være med å måke snø ;) Og fotball er gøy!

Men å få lov å kose på fanget og i sofa'n er ikke så verst det heller ;)


Vi er utrolig takknemlige for at vi fikk Tira - TUSEN TAKK Merethe og Jan!!!! Jeg ser mer enn kosen i Tira, jeg ser en helsegevinst både fysisk og psykisk!!! Livet er ikke så verst likevel!!

Tira og jeg har slektsbånd på Ål, så da vi var og hentet Tira måtte jeg finne gården familien min stammer fra!
Riktignok kjørte vi oss litt bort i første omgang, men når man tør å spørre om veien finner man den! Flott stabbur ikke sant!

Ha en fin uke!

7 kommentarer:

Ellen* sa...

Herlig å være igang, ikke sant!:o)
Utrolig flott LO også! Ønsker det lassevis med inspirasjon framover!

Stine sa...

Stilig LO, flott bilder og fine farger du har brukt! :)

Scrappelise sa...

Det er virkelig koselig å ha hund, på mer enn èn måte som du sier. Masse glede og en virkelig trofast venn. Og så moro at du har funnet røttene dine på Ål, var resten av gården like vakker som stabburet tro? gleder meg også til vi sees på treff! Klem.

{ Kristina } sa...

Kjempeflott den LO'en! Herlige de papirene altså. :)

Heidi sa...

Godt nyttår Berit!!!!
Godt å komme igang igjen ikke sant!!! Hund høres koselig ut...men her i huset kommer det nok aldri noen firbent venn av noe slag ifølge mannen....han kan visstnok strekke seg så langt at en eller to gullfisker kan gå ann...*fnis*..

Håper vi snart får til ett treff igjen!!!!

Klem

Wenche sa...

Nydelig Lo og så herlig hund da.

Anita Hagen sa...

Grattis med vov's i huset. Så koselig. Utrolig hvor glad man blir i disse herlige 4-beinte.

Tusen takk for den gode klemmen i "trist start på det nye året..." i bloggen min. Godt å vite at man har noen som bryr seg når man er trist og lei seg.

Du verden for et flott stabbur på Rime Gård.

Ha en fin tirsdag videre.

Klem Anita