tirsdag, oktober 23, 2007


Jeg har scrappet igjen!!!
Og det var gøy!

Egentlig skulle det bli mitt første bidrag i The Scrappentice på det rosa forumet.
Men hersens nettforbindelsen min datt ut søndag formiddag ... og søndag er liksom søndag for supportgjengen...
Oppgaven der var å stemple på bakgrunnen og ha minst 20 ord i journalingen. Nå har jeg ikke noe journaling, men jeg hadde ikke kommet så langt da forbindelsen ble borte. Så da brukte jeg den til en utfordring jeg fikk av Annette Knudsen på Papirgleder. Her skulle jeg ha all pynt, overskrift og jorunaling på bildet! Greide det nesten.
Bildet er egentlig mest klart for søppelkassen - har nemlig bare kopiert opp på fotopapir i kopimaskinen... og det ble vel så stripette.. Men minnet er jo der likevel ;)
Har brukt bazzills java og ivy - og diverse chipboardsbokstaver. Og om noen lurer på formatet... ja... det er litt merkelig det .. ble en 11 x 6 igjen :)

Jeg holder på med 30 layouter i 7x5 - til en oppskriftsswap på Minneriket - gjett om det blir mye baking og prøvesmaking etter jul ;) NAMMMMM!!!

Har plottet inn en del treff i tida som kommer - blir kjempekos å treffe gode venner og nye venner!
Jeg har reserveborgerskap på Nes og får dermed være med Hedmarksgjengen til Oslo på treff 16. november og innser nå at det blir scrapping/stempel relaterte ting hver helg i 4 uker fra da! Vel siste av de 4 helgene skal jeg bruke på julemesse - så før det jeg få unna en haug med julekort, kalendere og annet småtteri!
Siden jeg ikke fikk vært på messa som var på Lillestrøm i helga som var - må jeg fint stille meg på venteliste til de flotte stemplene til Boop/Malin. Men den som venter på no' godt venter vel ikke forgjeves!

Nei - nå roper vinduene at de vil vaskes... og da er de vel veldig møkkette siden de greier det.... *kremt*

6 kommentarer:

Scrappelise sa...

Heia Beriten! Alltid spent når du legger ut noe i blogen din ! En salig blanding av gullkorn , alvor, spøk og flotte bilder og Loer. Er vel ikke så rart at du har statsborgerskap på denne sia av fjorden?
Ha en fin uke! Skal prøve å ringe deg imorgen.
Klem.

Heidi sa...

WOW!!! Den var råååååååå stilig!!!!!

Ang vinduer...du kan godt ta deg en tur til denne kanten av kommunen også altså... ;o)

Anonym sa...

Klemme litt på :)

gudrun sa...

Heisan Berit.
Long time no see.
Godt å se at du scrapper litt og har det bra.
Jeg har tagget deg (grøss)
Vel ikke så ille:
Skriv 7 ting om deg selv og send videre til 7 nye. ;)

Ha en fin dag.

G
:)

Unknown sa...

Hei Berit og takk for den hyggelig kommentaren på bloggen min.
Jeg syns det er et spennende format du har brukt på denne LO'en... Jeg har også laget noen 6x12 LO'er, og det var både moro og spennende( det var før scrappetørken)

Det hjelper faktisk å være på treff, det har ihvertefall hjulpet meg! Nå gleder jeg meg til å gå på scrapperommet for å lage noen julekort!

Ha en fortsatt "scrappende gal" søndag!

Klem fra Synnøve

Åshild sa...

Kjære Berit! Må bare sende deg en smile-award (se bloggen min), for det er alltid så koselig å få besøk av deg i bloggen! Ønsker deg en GOD uke!

Klem