torsdag, oktober 11, 2007

Barnelærdom

1. Uansett hvor hardt du prøver: Du kan ikke døpe katter!
2. Ikke la mamma gre håret ditt når hun er sint på pappa!
3. Be aldri din 3-årige lillebror om å sende deg melka
4. Sett aldri en hund til å passe maten din.
5. Ikke nys når noen holder på å klippe deg.
6. Hold aldri en støvsugerslange og en katt samtidig.
7. Du kan ikke gjemme en brokkolibit i et melkeglass.
8. Putt aldri en tyggis i lomma.
9. Når du koser deg i badekaret, ringer noen på døra og spør etter deg.
10. Når du er skikkeli lei deg, bør du finne deg et bestemorfang!Her er det fint lite med kreativt arbeid for tiden - scrapperommet mitt er et eneste rotehøl. Jeg skulle liksom rydde der i går... da suste dagen vekk - og så skulle jeg rydde i dag - men denne dagen har jeg passa på at sofa'n ikke har stukket av...
Og til å få internett-tilgangen til å være på og ikke av! Ringte til slutt leverandøren og de kunne ikke se noe feil. Men så restarta dem antenna mi - og det gjorde underverker!! Takk for det!!


Trodde egentlig ikke mine egne ører da gubben kom hjem etter et besøk hos svigers forrige uke. Svigerfar hadde kjøpt en laptop gjennom jobben - men hadde begynt å tenke på at han kunne fint klare seg med det gamle "trøskeverket" sitt. Og hva skulle han da med en laptop?? Så gjett hvem som fikk den ;) Tenk å ha så snill svigerfar da!!! Tusen takk svigers!
Men man kan jo ikke ha bærbar pc - uten trådløst nettverk... ;) Så det ble en liten kostnad på den siden - men jammen er det verdt det også!!!

Så jeg har hatt selskap her i sofa'n i dag kan man si ;)

Et bittelite bilde av meg og katta på rideskolen i bygda vår.
Trenger da slettes ikke papegøye når man har katt som murrer og murrer ! ;)
Så kjælen og kjempe flott kattepus.

Ha en fin avslutning på uka - snart er det helg!

Forresten -- det har snødd her i dag...... men veiene er bare igjen - og i morgen er det meldt flott sol! Gjett om jeg burde få gjort no' med de vinduene som vi snart ikke ser ut av da......

4 kommentarer:

Scrappelise sa...

He, he. Så babbelet ditt på Minneriket og da måtte jeg selvfølgelig sjekke hva du holder på med. Skal du spare til fletter forresten? blitt langhåra eller er det gammelt foto?
Liker forresten utsagnet ditt om at du er husmor av og til, slik er det her også! Følte straks et slags søsterlig fellesskap der jeg nå altså!
God helg til deg Beriten!
P.s. du skal vel bli med på Hedmarkingenes heisatur til tigerstaden? Ikke glem at du har hybel her og dermed erstatsborgeskapet i orden! ds klem

Heidi sa...

Hei Berit!

Du er så utrolig flink til å legge igjen kommentarer altså. Det er kjempehyggelig. SÅ fortsett med det!!

Skal si jeg lo godt av Barnelærdom nr. 2. Tror jaggu Sara har fått lært seg den i allefall en gang. :ler:

Jeg elsker headeren din forresten. Kjempeflott!
Ser at du har samlet alle linkene på en side ja, hvordan i huleste har du gjort det. Var jo ganske lurt.

Sånn ellers så har det vært en litt kjedelig dag her i heimen. Bare avslapping på sofaen og leik med ungene. Vi har til og med sett Polarekspressen på DVD i dag =o) Tror jeg gleder meg veldig til jul i år. :hihi: Ikke er det så lenge til heller.

Nå skal jeg kikke litt mer i bloggen din og se på linkene dine. Ha en fortsatt fin søndag.

Klem

Anonym sa...

Her har jeg ikke vært på lenge, og det angrer jeg på! Her var det så mye lekkert å se på. Utrolig mye flott du lager. Og du vant den kortkonkurransen - vel fortjent! Nå skal jeg se videre her! Ha en fin dag, Berit!

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色