mandag, oktober 01, 2007

Det ble ikke no' bløtkake på meg i går, men heller ikke så mager kake som dette:
Ta en titt i denne
bloggen - så skjønner du HVOR mager denne er :)Bursdagen min ble en helt perfekt sløvedag - i perfekt tempo! Med røde roser fra gubben, en super tegning av snuppa og en papirlapp i form av penger av svigers. Kan ikke klage jeg!!
Og jeg kaka jeg fikk - ja, den hadde jeg bakt sjøl. Eplekake "off kårs"

Papirlappen har snart fått nye eiere, handlet litt på loppisen som Papirgleder hadde i helgen. Så i løpet av uka har jeg nytt alfabet til tanga og noen nye stempler.


Forrige onsdag lagde jeg et kort på null komma niks - bare jeg fikk bestemt meg for motiv. Sendte det til kort konkurransen på Scrapping.no - og det var gøy å følge avstemningene. Tenke seg til første gang jeg deltar i en kortkonkurranse - ja, så går det rett til topps! Det var en super bursdagsgave det!!!

Stempler fra Magnolias høstpakke - Tusen takk for lånet Miriam!
De store bladene er fra en kunstig *kvist* - og det meste er stiftet sammen!
De små bladene er fra QK - bokstaver fra Basic Grey.
Kartong fra Treasure - og en del distress ink;)Lørdag var det 2 sider i lokalavisen om scrapbooking - og det var fra kurset jeg har holdt for husflidslaget.
Tenke seg til å få servert dobbelthaka si i 2 utgaver en lørdagsmorgen ;) Men det er jo litt gøy også da, selv om bildene er der ;) Har ikke funnet artikkelen på nett.

Ha en herlig uke - her er det høstferie denne uka, vi holder oss hjemme i år.

3 kommentarer:

Heidi sa...

Gratulerer med gårsdagen Berit!!!!!! Kortet ditt var knallflott, og fikk i allefall min stemme. (Men ante ikke at det var ditt!!!)

Artikkelen i Oppland var super den da!!!!

Klem

Scrappelise sa...

Gratulerer så masse med dagen du har hatt Berit! Er en liten "gave" til deg i blogen min også! Men for et stilig kort du har laget da! Skikkelig nydelig i høstfargene. Har du forresten hørt om resten av bildene var tilgjengelig? Artikkelen var fin også. Ha en riktig god dag!

tessa sa...

så fint kort!!