fredag, august 03, 2007

Lag din egen lysboksDette er en lysboks og hvordan du lager den finner du mer om HER. Bildet er også lånt herfra :)
Vet jo at mange som tar bilder/scanner sine små prosjekter! Denne ser ikke høggendes gæli ut å få til ! Nå gjelder det bare å finne en egnet "box".
Hittil har jeg brukt en plakat fra coop, som "scene" når jeg fotograferer mine kort. Gått greit det også - :)


-----------------------------------

Nå er ferien over - jeg har levert mine 17 + 21 innbydelser - og puh! Det er deilig å ha de ute av verden! Du så kjedelig det er å lage så mange dønn like kort! Men når man tenker på at de som har bestilt dem er sjeleglad for hjelpen - gjør det liksom ikke så mye at det er litt kjedelig læll.


Denne uka har vært innholdsrik - på godt og vondt. Jeg begynte uka med tannverk, måtte vente ett døgn på å få komme inn til tannlegen min - men så reddet han meg på fridagen sin også da!!
Det kaller jeg god service! Det ble et døgn med en del ibux og paracet - takk for det tipset!
Snuppa har vært på kjøretur med svigers - ja -- det har kjørt og kjørt og kjørt bil. Så gøy som det er når man er 7 år.... Men hun hadde i det minste vært grei å ha med å gjøre - og det gleder jo et mamma hjerte ;)


I går - ja da la hun og venninnen ut på tur på egenhånd... det var ikke fullt så gøy for mamma hjerter - heller ikke pappa hjerte! Borte vekk -!! Utrolig hvor mange forskjellige følelser som tikker gjennom kroppen på kort tid da! Men heldigvis - de dukket opp igjen! Noe slukøret! De var jo fullstendig klar over at de hadde gjort noe "ulovlig" og dumt! Men jammen tror jeg ikke det har gått inn en del lærdom - både hos jentene og hos oss foreldre! Jeg har lært masse - takk for gode råd fra "jint'n" på minneriket.no !!!


I kveld har jeg og gubben vært en tur på Biri - på et kjempedigert bruktmarked. Da vi gikk kom stand nr. 374 inn porten! Her er alt! Utrolig deilig å se at de fleste andre også har det meste i skap og skuffer :) Vi har vært der med stand et par år - og rydder vi godt klarer vi nok å samle masse mer for salg.. Utrolig hva folk kjøper :)

Jeg brukte en hel hundrelapp i kveld, litt duppeditter som kan brukes til kort og annet ;) Den som venter får se!