torsdag, august 16, 2007

Det ene og det andre..

Jeg har fortsatt kort på hjernen - men i dag har jeg om ikke annet fått skannet et par layouter jeg lagde i sommer en gang... Og det med bilder fra mars 2000 ! Har flere å ta av - bare jeg kommer i gang igjen med scrappinga!
Håper jeg kommer meg på treff i midten av september - bør vel legge igjen alle stempler hjemme den dagen?!


Her er vi klare for å reise hjem fra fødeavdelingen.


Og prinsesser fortjener kun det beste...hårbånd til ei på 8 dager = kr. 129,- :)
Utrolig hva pappa'er gjør for å glede en syk mamma ;)


Vannlijer har en helt spesiell ro over seg - der de holder stand selv om det kaver litt rundt dem.
Jeg fikk endelig tatt noen "nogenlunde" bra bilder forrige dagen, jeg kjører jo bare forbi "ørten ganger" i løpet av en uke!Flere som liker vannlijer ser det ut til ;)


Sånn ellers skjer det fint lite for tiden - jeg har så vidt begynt med behandling jeg har ventet på siden mars 2006! Rimelig spent på hvordan denne høsten blir. Håper som så mange andre på en flott høst med masse sol og varme. Nå er det NOK regn - spør noen meg! Men er også spent på andre ting enn været. Bare tiden vil vise...

I morra er det helg!!
Kos dere!

2 kommentarer:

Scrappelise sa...

LOene dine har jeg kommentert på det Rosa, men bildene dine da. Så steike flotte! Og vannet er så stille, ser nesten ut som olje. :) Og så blir jeg nysgjerrig, hva kan det være du venter på? Noe du kan dele med andre? Ja jeg BLE nysgjerrig nå, håper det blir en roman med mange kapitler.

Anita Hagen sa...

Men du verden så herlige LO'er. Alltid gøy å plukke frem bilder fra arkivet, og når resultatet i tillegg blir sååå bra, er det jo ekstra gøy.

Og bildene du har tatt *sukk* utrolig flotte bilder. Helt enig med deg - Liljer er fredfulle.
Krivskarpt og detaljrikt bilde. Nyedelig!

Klem Anita