fredag, august 10, 2007

Jeg har blitt "tagget"


Utfordringen går ut på at du som får denne, skal sende et kort til noen du kjenner, innen 7 dager. Send til hvem som helst. Familie eller venner. Tenk så hyggelig at noen får ditt hjemmelagede kort, uten at det er noen bestemt anledning, foruten at personen som får det betyr noe helt spesielt for deg. Deretter finner du 5 nye som du ønsker å sende denne utfordringen til.Koselig utfordring! Den kaster meg ut i det - med det et digert smil rundt munn :) jeg og gleder meg til å glede andre! Og utfordrer Marie, Hilde, Heidi, Fanny og Anne Lise til å bli med.


Jeg har vært i det kreative hjørnet de siste dagene - og pc'n har fått hvile hele 2 dager fra meg! Joda, jeg har vært hjemme - så egentlig burde gubben sette kryss i taket for nettopp det! I dag bare måtte jeg bruke pc'n som hjelpemiddel... Utrolig hvor mye mer man får plass til å skrive med pc'n enn med hånd ;) Holder på med en tagbok til min moster på 85 år. Har spurt henne om hvilke farger hun liker best... men fikk bare vite hva hun likte best i ungdommen. Så jeg har plukket ark og pynt ut i fra det. Og jeg skal ha med mere kort i bursdagen hennes, om ikke til henne :) (tør ikke skrive mer om det her - aldri godt å vite hvem som titter innom)GOD HELG!

2 kommentarer:

banglamarie sa...

He, he... ja det var litt av en utfordring til en som omtrent aldri lager kort. Men en koselig utfordring da! Skal se om jeg får gjort noe med det!

Scrappelise sa...

Dette var en koselig utfordring Berit! Skal gjøre noe med saken i helga, må vel også nevne at jeg har vært på Norli idag. Du klarer vel ikke å gjette hva jeg MÅTTE ha? Når mannen ser den skal jeg skylde på deg jeg.. He, he!