lørdag, juli 28, 2007

Nå skal det bli orden...

... om ikke annet enn på stemplene mine!!


Flott boks med hengemapper, lås og håndtak!
Og bare kr. 200,- !


150 mapper - med 2 rom = 300 stempler!!

Hver mappe har plass til å skrive hvilket stempel som er der.
(jeg begynte litt "feil".... for jeg bør nok legge 2 stempler og ikke ett i hver mappe)

Blir nok en del arbeid å lage laminerte kort til hvert stempel
men alt går om man bare vil!!


Gleder meg til å få orden på stemplene!!
I dag har jeg i all hovedsak jobba på scrapperommet. Fått montert alle innbydelsene til jentekonfirmasjonen, har bare igjen å skrive selve innbydelsene ut fra pc'n ;) Og jeg har fått begynte på gutteinnbydelsene - gud så kjedelig det er å montere så mange like kort! Men det er ikke sååå ille når man vet at de som skal ha dem blir fornøyde! (de har nemlig sett "malen" ) På formiddagen i dag lagde jeg et bryllupskort på bestilling, jeg var på Dokka å leverte det - og fikk samtidig kjøpt igjen 3Dputer. Kjekt å ha - ! Og en superbillg vindtett dress til snuppa!! Først fant jeg bare veldig knalle farger som grønn og oransje - men heldigvis? fant jeg både jakke og bukse i rødt!
Ikke det - knallfarger kan være fint det også! Det er bare det - hvor mye ville egentlig snuppa stikke seg ut i forsamlingen??

Det blir mer kort enn layouter fortiden - sånn er det når man har fått dilla! I går var jeg en tur på Hamar og Unik, MÅTTE ha kartong - og vips så hadde jeg både ett og annet stempel med hjem. Og noen kule mønsterark!
I morra skal jeg lage bryllupskort på bestilling - i farger jeg ikke har brukt særlig mye av! Blir jo spennende om jeg kan bli fornøyd, så kritisk jeg kan være når jeg skal gi fra meg noe - eller vise fram noe. Så blir jeg ikke helt fornøyd -ja da blir det nok enda et kort - eller så får ingen andre se det ;)

6 kommentarer:

Lene S sa...

GOSJ! Du er flink! For et genialt system. Jeg har lenge lurt på hvordan jeg skal oppbevare alle mine delvis monterte stempler.. Jeg har en del kan man si..LOL Tusen takk for tipset :o)(Kan jeg spørre hvor du har kjøpt boksen din?)

Håper alt er vel ellers!

klem :o)

Hilde sa...

Cool!!Genial boks, Berit!!!

Hvor får man tak i sånne??

Hege sa...

Den boksen så jo genial ut! Lurer som de to over meg, på hvor du har kjøpt herligheten jeg!

Heidi sa...

WOW!!! Den var jammen GENIAL!!!!!!!!

Scrappelise sa...

Oooo... en sånn boks kunne jeg trengt. Den var utolig smart! Jeg må ha noe nytt å rydde i (blir aldri ferdig med den prosessen)

Anonym sa...

Toppenförvaring till dom omonterade!! Önskar jag hade "ork" att stämpla upp mina motiv på ark så där.... ehhrr... det är nog några stämplar för mycket här.. .fniss...