søndag, juli 01, 2007

Ha en fin søndag!Bare en liten hilsen fra meg som øyeblikkelig skal reise dag2 av supermegatreffet til scrapbookexpress.no. På Stange skole er det masse kreative damer - og jinter! I går hadde Tovetyll et lite lynkurs i veldig kreativ scrapping! Du for en opplevelse - og ikke minst herlige layouter!!!! De kan man bare se og se og se og se på! Man finner så mange flotte detaljer! (",)

Jeg har laget et par layouter og holder på med et minialbum - dere skulle sett dama på coop da vi spurte etter flate pappesker! Men det er jo gøy å bruke noe helt annet enn man vanlig gjør!
I dag skal jeg "rocke" litt for de andre - godt innspirert av Gudrun's kurs jeg var på i vår.
Er kanskje ikke superflink til å bruke det på mine layouter - men tenkte å vise hvilke muligheter de faktisk har! Og så skal jeg rulle med rullert'n til Krumelure.... både med papir og stoff ;) Kanskje det helt tilfeldig "detter" no'n nye stempler fra hennes produksjon inn i samlingen min også???? :o) Jeg skal prøve å få unna noen kort også, må jo det -- 3 skal leveres på treffet :)

Ha en fin søndag! Kos dere med eller uten scrapping, stempling og sol!

Ettersom jeg sitter på lånt pc - har jeg jo ingen egne bilder å dele om meg med - så jeg "stjal" ett fra Scrappelise jeg - for et innlegg uten bilde er liksom ingenting. Her hos henne har jeg hatt super service - Takk for meg!!!

0 kommentarer: