tirsdag, juli 10, 2007

Kjærlighet og vulkan på kokepunktet...

Dagen har stått i kjærlighetens tegn.... selv om jeg selv har vært som en vulkan på kokepunktet ;) Men jeg ble sliten etter "et par timer" som ble til nærmere 5 i går... Var med på et Mary Kay møte - og det var jo gøy!!! Og selv jeg fikk på meg sminke ;) Ikke daglig kost det - og slettes ikke på en mandag!

"Journalisten - meg" - hadde med kamera - og tenk noen lånte det og foreviget meg! Slettes ikke daglig kost det heller! Vi avsluttet med mat og jeg tok ett glass vin! Har man fri så har man fri!
Men i dag er jeg altså som en vulkan på kokepunktet - alt går seg til - og med en natts god søvn blir det nok bedre! Uvant å ha de andre hjemme - ingen store planer for ferien - men håper det blir en liten hyttetur om ikke annet!

Har hatt en bestilling på bryllupskort hengende over meg noen dager, og i dag løsnet det endelig! Og jeg endte opp med å lage 2 kort. Så får vi se hvem de velger ;)

Begge er laget med bryllupstempel fra pysselpassion - men uten "riset" ;) Jeg likter det røde best selv, og satte dato'n på det.... men om de velger det rosa, skal jeg greie å fixe dato'n jeg ;)

Har fått bilder til innbydelsene jeg skal lage til guttekonfirmasjonen - ingen avanserte greier, men mye kapping ;) Men det går nok som en lek bare jeg kommer igang!Forresten nå har jeg fått scannet den ene layouten jeg lagde på treff på Stange.


Man skal dokumentere gleder og sorger.... her tar Amalie farvel med Hoppesprett. Bildet av henne er i s/h rett og slett fordi det inneholdt så mange farger - at det ble vel livaktig til å være en trist side.

3 kommentarer:

Hilde sa...

Mydelig Berit!! Rett og slett nydelig!!

Åshild sa...

Så lekre bryllupskort, Berit! Og jeg er enig med du - det røde er min favoritt også :)

Og så utrolig flott Hoppesprett-LO'en er. Så elegant med sorthvitt.

Ha en fin kveld :)

(- og du; det er så koselig at du er innom i bloggen min rett som det er! Det setter jeg stor pris på!)

Klem!

Marit sa...

ojoj..så flotte kort Berit. jeg var nesten redd dette stemplet skulle blir for sukkersøtt, men det ble det ikke altså :)