mandag, mai 07, 2007

Så er helga over....


... og sorgen er stor her i heimen... Kosepusen har blitt borte på helgeturen vår. Ja, snuppa er stor, men kosepusen hang med fortsatt........ Men nå her vi ringt hotellet og vi mener bestemt at den må finnes der! Så la oss håpe at jeg har sanndrømt - om at den ligger under putene under senga.....

Men ellers har vi hatt en fin tur, selv om det ble visst vel trangt for svigers og snuppa i baksetet. Og sikkerhetsseler som låste seg var ikke med på å gjøre turene enklere for dem ;)

Vi har spist så mye god mat at jeg trodde jeg ikke kunne bli sulten på lenge, men det romla jammen i magen i morres ;) Snuppa har fått fri de første 2 timene i dag, så hun holder hus på sofa'n og slapper av med litt tv og frokost. Deilig med en sløv start på uka ;)

Nå har konfirmanten fått tagboka si - så jeg kan legge den ut her også;) Og jeg lagde kort for svigers også, et blåveiskort som i forrige innlegg, bare at jeg brukte en stor A som jeg brukte halvperler på i stedet for bling. (Bilde tok jeg jo ikke....)
Men før jeg ga den bort, ble det hvite felter på tagene, måtte jo bruke pc'n til å skrive ut tekstene som skulle på - måte på å skrive lite og vakkert ;)
Jeg skulle jo ta med meg et turkis glasshjerte til konfirmanten, men glemte det. Har jo lite lyst til at hun tar av pynten på kortet;) Så jeg har lovt å sende ett til henne, og om de finner kosepusen på hotellet har hun lovd å gå ned å hente den og sende den opp hit. Greit med greie jinter!

Ha en fin uke!


Bare en liten oppdatering kl. 11:10 - kosepusen ligger på hotellet!!! Gjett om gleden blir stor når snuppa kommer hjem! Det blir fest med rømmegrøten nå - og ikke trøstegrøt ;)

5 kommentarer:

Lene S sa...

Hurra for kosepusen!! Så godt at den dukket opp :o) Tagboken din er nydelig :o)

Ha en fin fin uke Berit!

Klem Lene

Marit sa...

Så bra kosepusen dukket opp. den ville sikkert bare leke litt ekstra også fant den ikke ut at dere skulle dra.

Tagboken er nydelig berit. Skjønne blåtoner du har brukt her.

banglamarie sa...

Så godt at hun fikk kosepusen sin igjen!!! :)

Flott tagbok :) Lekkert med glasshjerte på!

Anonym sa...

Hej!

Tack för besöket och kommentaren i min blogg! Skoj med nya ansikten :)

Vad mycket fina kort och LO`s du scrappat!

Kram/ Weronica

Lene S sa...

Hei igjen! Ville bare si at jeg ble så glad da jeg så bidragene dine på Kreativsidene! Så koselig at du har brukt stemplene "mine" :o) :o)