fredag, mai 11, 2007

Snur og vender på det meste...


Jeg har snudd og vridd og skjært i bilder denne uka, jeg har kuttet papir og vridd og vrengt på de også... uten at det har kommet så mye som lim på noen av delene.

Har funnet meg et par tre layouer av Gyda, så jeg må bare velge hvilken som jeg skal scraplitft til konkurransen på Minneriket.
I dag har jeg fått litt bilderedigeringshjelp fra Eli.(dinna/dinnamor) Godt å ha gode venner med gode evner når man selv står bom fast! Takker, bukker, neier og danser rundt!

Og i dag kom også de kreative sidene på papirgleder, her har jeg noen bidrag denne gangen. Og jammen var jeg ikke liftet også.....det var en god overraskelse! Takker, bukker, neier og danser enda mer rundt!!
I magnel av nye kort og layouter, et bilde jeg tok i Drøbak forrige helg - lurte lenge på hva det var -. Vi har fint lite sånne her hos oss, vi bor jo noen hundre meter over havet. Ikke visste jeg hva de het - så jeg spurte rett og slett en som var ute i hagen sin;) Stakkars reisefølget mitt, jeg gjør jo det rett som det er, snakker med mennesker ;)

Her er det langt fra sommertemperaturer akkurat nå, minusgrader om natta, og en viss kald trekk på dagtid. Men vi får bare leve med det, sånn kan mai være rett og slett!


Det er mange bursdager i helgesvingen!
Gratulerer med dagen den som måtte føle det passer for seg ;) Ingen nevnt - ingen glemt!
GOD HELG!

3 kommentarer:

banglamarie sa...

Lekre bidrag du har med i nyhetsbrevet :)

...og er dere i nærheten av hytta i skogen i uke 28/29 er dere velkommen innom :) Vi har satt av lang slumring på hytta i sommer...deeeeeilig! Jeg gleder meg!!

Jill sa...

Kjempefint bilde av blomstene!
herlige bidrag du har levert til nyhetsbrevet!

Marit sa...

I jumped on a smurf because I´m not crazy :9

Nydelige blomster og kline sammen du liksom. Siden ble kjempeflott