søndag, mai 13, 2007

To innleveringer før fristen!! - prøver igjen..

Jammen meg har jeg vært i scrappehumør i helga, sjøl om layoutene har sittet litt langt inne. Ja, til tross for at det har vært et par scraplifter. De har nemlig en viss tendens til å ta helt andre veier etterhvert ;) Men jeg har kommet i mål med begge to jeg - levert også - før fristen!! Deilig!

Nå kan jeg kose meg med resten av de "gule lappene" på døra mi. Det henger en del lapper der, med kort og annet jeg har planer om å få unna i løpet av mai! Noen bør jeg absolutt få unna, andre kan jeg bare kose meg med! Men aller først må det ryddes, støvsuges og organiseres litt ;)


Den ene scrapliften må jeg vente med å vise til konkurransen på Minneriket er over. Men denne kan jeg vise, den er mitt bidrat til scrapliftcupen på Papirgleder.

Det var 2 kriterier: motivet skulle være over 18 år og tittelen skulle være i kartong.
Motivene mine er av julepynt som har masse minner og betydning for meg. De har vært med i "all sin tid"! Forøvrig veldig inspireret av Rita Elton :D


Ønsker alle en super uke !

2 kommentarer:

Anita Hagen sa...

Ser dessverre ikke scrapliften du har lagt ut for det er bare et lite hvitt firkantet ikon med rødt kryss inni :-(

MEN headingen på bloggen din kan jeg kommentere - NYYYYYYDELIG. Du er helt rå til å designe sånne type ting.

Ha en fin søndag videre.

Klem Anita

Marit sa...

Så effektiv du har vært. det er mer enn hva jeg kan skryte av. Nå er det glade mai-dager og mye utendørsliv. Selv om det er litt surt om dagen...hutre-hutre