søndag, april 01, 2007

Trollet ble lykkelig;)

I går var det skirenn med kostymerenn her vi bor, og snuppa var egentlig mest lysten på å kle seg ut som sommerfugl. Men hvor var vingene??? Fløyet?? Men så kom jeg på trolldrakta jeg lagde til karneval i barnehagen for et par år siden. Det passet! Og snuppa godkjente det! Troll er jo møkkete - så jeg fant sot i ovnen og sotet ansiktet hennes, men måtte visst vaske av litt.. så møkkete ville hun ikke være (vi hadde nettopp hatt en liten diskusjon på det her med vask....)Tyllskjørt, strietopp med masse knapper (her dekket av startnummer) Lua med orasje hår, fikk jeg på utdrikkingslaget mitt i fjor. Gjenbruk med andre ord! Skjørtet fikk en stor silkeblomst også - litt scrappesaker måtte jeg jo bruke ; Det var masse flotte kostymer - de aller fleste hadde kjøpte kostymer, så Trollet mitt fikk premie for beste kostyme!!!
Jeg tok en del bilder - så i morgen ska jeg til fotobutikken å fremkalle en del - for så å lage en collage til å henge på butikken. Vet at enkelte av gutta som hoppet håper på å få bildet - vel... jeg er ikke sååå rik - men de kan jo alltids få kjøpt dem!

Torsdag ettermiddag kuttet internetforbindelsen min - og det var jo krise! Jeg skulle jo levere et bidrag på papirgleder før mars var forbi. Så før jeg dro på sykehuset fredag måtte jeg ringe nettleverandøren. Heldigvis var det bare "bagateller" - som jeg kunne fikse selv!
Det gikk temmelig greit på sykehuset også - sjøl om jeg hadde den store skjelven da alt var over. Rart med det når man mobliserer så mye krefter og angst - må de jo ut igjen også;)
Det har ikke vært så ille vondt - men kjaka'n er lik bollekinn ;)

Her er forresten bidraget mitt til papirgleder - bruk primablomster på LO.

Bildet er tatt i barnehagen 2005 - av Caspersen.
Ønsker ALLE en flott påske!

3 kommentarer:

banglamarie sa...

Herlig liten trolljente!! :)

Flott med gjenbruk og stas å kle seg ut!!

Nydelig layout du har laget!

Marit sa...

Så utrolig herlig jente du har. både med og uten trolldrakt. Skjønner godt du ivrer etter å få fremkalt bildene :)

fortsatt gode påske til deg og tusen takk for at du er så flink til å kommentere i bloggen min.

Annette Thygesen sa...

Så utrolig koselig primablomst layout du har laget. Det var nesten som en liten blomstereng, dette her.

For et herlig lite troll!!!!