onsdag, april 18, 2007

Runde tall

Når man brått oppdager at gamle bekjente fyller runde tall, hører det med å sende / gi et kort.

Og jeg fikk prøvd meg på å lage kort til en kar på 80. Tenkte først på å bruk et bilde av en gammel bil, men denne mannen har jo aldri hatt førekort... Så jeg måtte tenke litt på hva han har jobbet med/hatt interesse for. Han var banemester på idrettsplassen og jobbet i parkvesenet. Dermed ble det både fotball og blomster :)

Da var det mye enklere å lage kort til ei sprek dame på 50 :)


Og jeg måtte jo teste ut noen små merkelapper jeg også, Hilde :)
Bildene på kortet har jeg funnet på nett, de er av Kim Anderson.
Masse herlig motiver!
Papiret jeg har brukt er rett og slett fra restekassa!
En neve med primablomster ble det også, samt QK, retrobloms, glassdråper og rubons. Ja og så er det en del distress ink også da.
Jeg har fått unna 2 av oppgavene i Mgames - den tredje er underveis! Og jeg er fornøyd med de jeg har laget! Så da driter jeg i hva andre synes!

Snart er det helg igjen - snuppa har arbeidsdag hjemme på fredag, lærer'ne er på seminar. Vi har jo 3 skoler som skal slåes sammen til en fra høsten av. Kjekt om lærer'ne også kan samarbeide. Er veldig spent på om rektor på den nye skolen kommer til å lære navnene på assisstenene denne gangen... Hun synes de ikke er så vikige visstnok!!! Himla du! Skal vel bli vanskelig å drive skolen uten!
Ser ikke ut til at det blir noen tur på messa på meg.... BU-HU!!!!!! Men jeg tør ikke si at jeg IKKE skal før den helga er over! Vi får rett og slett se hva som skjer!

5 kommentarer:

Unknown sa...

Kortene dine er kejmpeflott. Syns du harløst de på en passende måte, og jeg tipper begge to blir kjempeglade...

Ha en fortsatt koselig kveld...

Marit sa...

Så flotte kortene ble. Jewg har laget kort med fotballbilde jeg også. Det er jo kjempesøtt :)

Ser ikke ut som det blir messe for meg heller. Den helgen skal jeg oppsøke snøen igjen og ligge ute i leirungdalen :)

Hilde sa...

Herlig kort Berit!!!
Og merkelapper gjør seg det!!!!
hihi!!

*roper* skal du ikke på messe!!!!!???????? nei, nå må du jammen omprioritere litt !!!! du må jo innom og hilse på oss i "gjengen" hihi!!!

Anita Hagen sa...

Utrolig herlige kort Berit. Aldeles nydelige farger og flott sammensatt. Ingen sak å fylle verken 50 eller 80 når man får så flotte bursdagskort.

Klem Anita

Anonym sa...

Megafine kort, Berit! Dette kan du! Nå skal jeg også sjekke ut foto av denne Anderson. Google, here I come! Klem til deg