fredag, april 27, 2007

Synske evner - ja takk!

Du verden som tiden går - når man bruker det meste av den til å lete. At ting kan bli så borte vekk det skjønner jeg bare ikke! Jeg viste svigermor stemplene jeg skulle bruke på konfirmasjonskortet jeg skal lage til familiens konfirmant. Ja, hun så det - men hvor i all hel..... la jeg det etterpå??? Jeg har endevent det meste her i heimen, kikket i kjølerom, i og rundt fryser'n (står på scrapperommet). Jeg har bladd gjennom papirbunkene - minst 2 ganger! Lurer veldig på hvor jeg finner det - og det bør jeg jo snart. Konfirmasjon om 1 uke ;)

I kveld har det vært en alvorlig ulykke i nærheten av oss - gubben kom nesten midt oppi det hele. Han skulle til byen å levere lastebilen - men fikk i stedet i oppdrag om å prøve å dra ut den ene forulykkede bilen. Temmelig innklemt var den. Og ja... jeg vet nok mer eller mindre hvem som var med i ulykken også. Ryktene vil ha det til at det var en dødsulykke, og mest sannsynlig var det en ung gutt. Måtte det ikke stemme, jeg er helt sjelven - og tenker på de pårørende - uansett utfall av ulykken. Måtte det ha gått bra til tross for.

Jeg har laget en del kort i det siste, men dere må klare dere med en sniktitt ;)

Det er messehelg, men det skal jeg liksom ikke tenke så veldig på. Jeg har jo ikke mulighet til å dra dit. Får heller prøve å spare opp litt penger til sommer'n, sånn at jeg kan ta et raid da. Skal på treff siste helga i juni, og da er det jo kjøpemuligheter. Kanskje får jeg med meg 1 eller 2 treff før det også? Og en tur til Valdres burde jeg ha meg snart, i Lomen har jeg faktisk to jeg skulle ha sett litt mer til ;) Den ene har en fantastisk butikk ;)

1 kommentarer:

Marit sa...

Sniktitting er bra. jeg gleder emg til jeg får sett resten også :)

Det er helt utrolig hvordan ting klarer å forsvinne av seg selv. og ofte ligger det nesten rett foran nesa på en også. Bare at man ikke ser det. Lykke til i letingen.

Ulykker er utrivlig. leste om kræsj i ditt området med to bilder. det er kanskje samme ulykken. jeg tenkte med en gang på en jeg kjenner som kjørte oppover i går for å besøke familie og var ganske glad da jeg fikk melding om han han var kommet vel frem.

Her skulle jeg vært på fjellet i helgen, men turen ble avlyst. kanskje jeg klarer å komme meg på messe i morgen i stedet. Hadde ikke vært så verst det heller :) Jeg trenger mer kartong og har så lyst på whipper snapper stempler :)