søndag, mars 25, 2007

Masse scrapping denne helga!


Det er gøy når alt bare flyter avsted og man føler at man er på rett hylle! Så får andre bare seile sin egen sjø, og tenke hva de vil! Jeg scrapper jo for å ha sidene i eget album - og så lenge jeg er fornøyd ja, da er jeg vel det da!


Riktignok lager jeg en del sider til albumet svigers har - men de har jo slettes ikke greie på farger, sammensetninger og annet. Så så lenge jeg er fornøyd - er de det også!
Og så er det litt gøy med "bittesmå sider" - 6x6 er jo det!

Bestefars traktor sto jo ute på gårdsplassen og måtte jo prøves!


"Nufter jart" var fast uttrykk i lange tider - snuppa er veldig vár for lukter.


Uten badekar finner man andre løsninger! Denne stampen er brukt i timesvis!


For lenge, lenge siden fikk jeg en utfordring fra hetal, om å lifte Cecilies flotte layout
Ting tar tid - men nå er den løst!


Scraplift av Cecilies "samtale mellom 2 søstre"
Laget på utfordring fra hetal
Jeg har brukt: Bazzill Bling/vanlig kartong + DCWV mønsterark
Prima og brads, mm-maling, chipboards, bling-bling, møbelstoff klipt ut etter chipboardmal.
Bildet er kjørt ut i svarthvitt - hvor jeg har malt på detaljer

Denne uka kommer vel også til å gå fort, fredag skal jeg på sykehuset for å fjerne noen tenner.... Oå en måte gleder jeg meg til å få bort "ondtene" - men tannlegeskrekk og frykten for vondt setter en demper på den gleden... Men jeg overlever nok - får ta med mp3'n og spille for fulle guffer ;)
Ha en fin uke! Håper været ikke "bruker seg opp" før påske!

onsdag, mars 21, 2007

Vårlig magnolia


Sola skinner og snøen smelter, det våres. Men vet vel at det fortsatt kan komme snø her hos oss. Men kanskje nettopp derfor er dette så deilig!
Det ble et vårlig preg over magnoliatrykket mitt i dag

I går skulle jeg så svært gjøre noe med den utfordringa hetal ga meg i februar, men så ble det tur til Røverdal'n i stedet. Røverdal'n er svømmehallen på Gjøvik. Idrettskolen hadde svømming på timeplanen, og vi var avsted alle 3. Så da kunne jeg lure meg opp vannet og inn i badstua helt for meg selv...
I all fall - det gikk skeis med utfordringa, da jeg lette etter ark i morres, fant jeg et helt annet, og dermed ble det en helt annen layout også ;)

Så da prøver jeg vel på'n igjen i morgen da, alle gode ting er jo 3. Bildet er klart, men så var det resten ;) Ja, en scraplift sier jo mye, men jeg kommer vel til å ha min egen lille vri. Den som orker å vente får se ;)

fredag, mars 16, 2007

Snust opp en bursdag

Et bursdagskort laget i forbindelse med 4årsdagen til Scrapbookexpress.no.
Stemplet har jeg fått av
MaritO - Tusen takk.

Disse to bikkjevovene har snust seg fram til et godt bursdagstilbud. Selv hunder liker det ;)

Fuglene her er et WhipperSnapperstempel jeg kjøpte da jeg var på Minnehjørenet på Ski. Jeg unte meg 1 stempel denne dagen... Jeg har klippet av beina, erstattet de med sytråd (for anledningen rosa) De vagler seg på en bjørkekvist ;)
Fargelagt med leplume og vannpensel.. den grønne i midten har dessverre snue og rennende nese..;)

I dag her jeg sortert masse bånd, litt annet og pakket i pakker. Loppemarked på Papirgleder i helga ;) Og ettersom jeg nevte det i forbifarten i et innlegg der - må jeg jo bare hoste opp litt "lopper"

Jeg håper å kunne dra på scrappetreff på Stange i morgen - det er alltid gøy å sitte sammen med andre når man scrapper. Og så har jeg planer om å rocke litt med dem også, vise fram litt av det jeg lærte på kurs med Gudrun.

GOD HELG!!
Nå skal jeg fortsette å rydde på scrapperommet... Lurer på om jeg noen gang blir ferdig med det jeg....

onsdag, mars 14, 2007

Så ble det scrapliftcup likevel...

Ja - så ble det scrapliftcup-deltagelse denne gangen likevel....! En skikkelig hurtigscrapp - bestemte meg for layout å lifte 2105! Så det gikk raskt unna - men gøy var det!
Jeg ble innspirert av en layout av
Kjersti Bakken - bradsene hennes ble til malte prikker hos meg, de store plastlignende bokstavene hennes ble til rosa plastbokstaver fra Heidi Swapp, forøvrig malt med rosa mm-maling på baksiden.
Blomstene er stemplet - burde kanskje vært hvite som på t-skjorta til snuppa, men hvit malingen var tørket... :(

Dette er bildet av layouten - jeg prøvde å skanne den også... men fy så blasse fargene ble....Må nok "forske" litt mer på det i fotoprogrammet jeg har nå.


For sånn som dette er den jo slettes ikke...




-----------------------------------------------------
Et gammelt kort fra i februar........

Et "gammelt" kort fra tildig i februar. Bildet er tatt gjennom clearbagsen. Det store bladet er en "kopi" av en chipboard. Teksten er Katie skinni mini, og stemplet er et fra magnolia. (sjølsagt...) Når penge sekken fylles igjen - må jeg helt klart få kjøpt meg noen flere stempler - og kanskje ikke magnolia i første rekke ;) Finnes jo så mange andre flotte produsenter også!
Dagene siden helga har vært litt tråe - med tannverk og tilhørende hodepine. I dag er det første dagen siden fredagen at jeg "bare" har tatt 1 ibux. Og det har ikke murret noen ting!!
Hadde tenkt å delta på scrapliftcupen på Papirgleder, men så ble det andre ting som ble mer viktig å få unna i heimen. Sånn som lekser med snuppa og kveldskos med familien. Viktig det også sies det ;)

Jeg er i påskestemning hver dag nå - snøen smelter, sola skinner og det er varmegrader snart hele døgnet! Vel ... mars kan være skikkelig lunefull - så vi får nok bare forberede oss på en snøbyge eller 3:( Men jeg må helt klart finne fram et par utestoler - sånn at jeg kan nyte frisk luft på verandaen og kanskje få lest en bok også... - det er det jammen lenge lenge siden jeg gjorde sist.
Men på lørdag håper jeg formen tilsier at jeg kan reise på scrappetreff på Stange - Marit arrangerer igjen!

fredag, mars 09, 2007

7 år

For 7 år siden var jeg på føden og pustet og peste ... i dag er snuppa 7 år!

Om 2 timer kommer 10 jenter hjem fra skolen og skal ha fest! Det kan jo bli spennende!
Kakene er nesten ferdige - litt pynt igjen;) Og så må jeg bare huske å henge ut noen ballonger, det lovte jeg da hun danset av sted på skolebussen i dag. Utrolig hvor lett alt går når man har bursdag ;)
Bilder og rapport - kommer kanskje i kveld ;)

mandag, mars 05, 2007

Utslått av sisten...

Ja... det må jeg vel kunne kalle når hele 3 stykker (Lene, Gudrun og Hilde) har gitt meg den...
Men dere får nok ikke 18 gale ting om meg fordet :)


REGLER:hver spiller starter med å skrive seks rare ting om seg selv. Bloggere som blir "tatt" må skrive seks ting om seg selv i sin egen blogg, i tillegg til å angi reglene for spillet. Til slutt velger spillerne seks nye bloggere som "har den", og lister navnene deres. Etter det er gjort, skriver han eller hun en kommentar på bloggene til hver av dem, for å la dem vite at de er "tatt", og at de må lese bloggen til den som tok dem for mer informasjon.


1. Jeg har vært på fest på Karjolen - i egendesignet antrekk.... alt laget av søppelsekk.
2. Jeg hatet katter i 35 år - nå savner jeg katten som ble borte...
3. Jeg spiser havregrøt med brunost oppå samt sukker NAM!
4. Jeg har syklet Fagernes - Gjøvik på en dag... og natt.... uten lykt på sykkelen
5. Jeg må fisherman - den grønne og hvite pakken, i umiddelbar nærhet til en hver tid.
6. Jeg elsker små pirk når det gjelder hobbysaker, men hater å male vinduer...


Og siden dette nå har gått som en farsott i helga - og de aller fleste har blitt "truffet" både en og to og tre ganger.... velger jeg å "bryte ut". Jeg var nemlig med på en sisten for ikke så altfor lenge siden også (og ga den gang sisten i hytt og pine)

søndag, mars 04, 2007

Mine bidrag på Mgames og litt nytt

Jeg deltok med 3 bidrag også denne gangen på Mgames - det ene brukte jeg litt lang tid på å forberede, mens de 2 andre kom som perler på en snor...

Faddergutten min - tjuvlånte mobilen i høstes
- synes han ser veldig så lur ut her.
Scrappet de samme bildene tidligere
- som han har fått til sitt album (scrappet på under 1 time)

Denne satt noe lenger inne - men jeg føler den er et viktig ledd i mitt liv
- og skal absolutt inn i min BOM -
den handler om tiden jeg hadde med min første EKTE kjærlighet.
3 år på dagen... før han døde etter en togpåkjørsel i 1991.
Noen kaller den kanskje vel personlig for å bli publisert på nett,
men vi får se...

------

Det ble enda en som omhandler døden denne gangen...
men denne er mer lystig tross alt!


Vi har vært borte i helgen, dro på torsdag. Først var vi hos Mona, forlover'n min, i Nannestad. Her ble det noen få timer og middag - før vi satte kursen mot Drøbak. Her har vi kosa oss med godt drikke og god mat i helgen! I går var jeg på "rockescrapp" med Gudrun som kursleder! Minnehjørnet feiret oppstarten av NM i kort og scrapp - og jeg hadde noen koselige timer sammen med de andre på kurset. Jeg kom ut av det hele med masse kreativt påfyll! Joda, jeg laget en fargesprakende layout med de forskjellige teknikkene på.... men siden minstejenta der vi var - digget den - fikk hun den! Hun var jo tross alt avbildet på den;)

Pc'n min har gjennom gått en full renovasjon i helga - mildt sagt har jeg fått mange dobbla minnet - og jeg har med det fått en raskere og bedre pc! Juhuuuuu! Kvelden har jeg brukt til å innstalere det som jeg må ha.... rent bortsett fra et fotoredigeringsprogram..... Vi får se hva jeg gjør i morgen!

Denne uka blir det nok mest forberedelser til helgas bursdagsfeiring! Snuppa blir 7 år på fredag!
Da skal jentene i klassa komme - i tallet 12 til sammen......! Men først (onsdag) må jeg en tur på CT, rimelig spent på hva de finner ut av det....

Nei - det er vel på tide å finne den GODE senga mi... rart med det ... den er absolutt BEST - man finner fort ut det når man er borte fra den....!

Og forresten - for de som leser dette - HUSK FrokostTV på nrk kl. 0840 i morgen tidlig ;)

God uke!