onsdag, mars 14, 2007

Så ble det scrapliftcup likevel...

Ja - så ble det scrapliftcup-deltagelse denne gangen likevel....! En skikkelig hurtigscrapp - bestemte meg for layout å lifte 2105! Så det gikk raskt unna - men gøy var det!
Jeg ble innspirert av en layout av
Kjersti Bakken - bradsene hennes ble til malte prikker hos meg, de store plastlignende bokstavene hennes ble til rosa plastbokstaver fra Heidi Swapp, forøvrig malt med rosa mm-maling på baksiden.
Blomstene er stemplet - burde kanskje vært hvite som på t-skjorta til snuppa, men hvit malingen var tørket... :(

Dette er bildet av layouten - jeg prøvde å skanne den også... men fy så blasse fargene ble....Må nok "forske" litt mer på det i fotoprogrammet jeg har nå.


For sånn som dette er den jo slettes ikke...
-----------------------------------------------------
Et gammelt kort fra i februar........

Et "gammelt" kort fra tildig i februar. Bildet er tatt gjennom clearbagsen. Det store bladet er en "kopi" av en chipboard. Teksten er Katie skinni mini, og stemplet er et fra magnolia. (sjølsagt...) Når penge sekken fylles igjen - må jeg helt klart få kjøpt meg noen flere stempler - og kanskje ikke magnolia i første rekke ;) Finnes jo så mange andre flotte produsenter også!
Dagene siden helga har vært litt tråe - med tannverk og tilhørende hodepine. I dag er det første dagen siden fredagen at jeg "bare" har tatt 1 ibux. Og det har ikke murret noen ting!!
Hadde tenkt å delta på scrapliftcupen på Papirgleder, men så ble det andre ting som ble mer viktig å få unna i heimen. Sånn som lekser med snuppa og kveldskos med familien. Viktig det også sies det ;)

Jeg er i påskestemning hver dag nå - snøen smelter, sola skinner og det er varmegrader snart hele døgnet! Vel ... mars kan være skikkelig lunefull - så vi får nok bare forberede oss på en snøbyge eller 3:( Men jeg må helt klart finne fram et par utestoler - sånn at jeg kan nyte frisk luft på verandaen og kanskje få lest en bok også... - det er det jammen lenge lenge siden jeg gjorde sist.
Men på lørdag håper jeg formen tilsier at jeg kan reise på scrappetreff på Stange - Marit arrangerer igjen!

1 kommentarer:

Marit sa...

herlige farger på siden du har liftet. Jeg kom i sommerstemning her jeg nå, selv om ikke vårstemning er heeelt på plass ennå.

Treff høres morsomt ut. kos deg masse:)