onsdag, mars 21, 2007

Vårlig magnolia


Sola skinner og snøen smelter, det våres. Men vet vel at det fortsatt kan komme snø her hos oss. Men kanskje nettopp derfor er dette så deilig!
Det ble et vårlig preg over magnoliatrykket mitt i dag

I går skulle jeg så svært gjøre noe med den utfordringa hetal ga meg i februar, men så ble det tur til Røverdal'n i stedet. Røverdal'n er svømmehallen på Gjøvik. Idrettskolen hadde svømming på timeplanen, og vi var avsted alle 3. Så da kunne jeg lure meg opp vannet og inn i badstua helt for meg selv...
I all fall - det gikk skeis med utfordringa, da jeg lette etter ark i morres, fant jeg et helt annet, og dermed ble det en helt annen layout også ;)

Så da prøver jeg vel på'n igjen i morgen da, alle gode ting er jo 3. Bildet er klart, men så var det resten ;) Ja, en scraplift sier jo mye, men jeg kommer vel til å ha min egen lille vri. Den som orker å vente får se ;)

3 kommentarer:

Anita Hagen sa...

Så flott Magnoliakort du har laget. Herlige og deilige vårfarger. Kjempefint!

Og så nydelige og sjarmerende bilder av jentene *smelt*

Klem Anita

Unknown sa...

Detb er så deilig å være i vårstemning...., og kortet ditt bærer preg av lysere tider...

Lykke til med utfordringen i dag, håper du ror den i havn.... Har en oppgave som henger over i meg i dag jeg også.... LO til jakten på påskeegget....


Ha en scrappende flott dag!

Marit sa...

Så utrolig flott den Loen ble, og søtt påskekort :)

det er utrolig deilig med vår. Kjenner seg lettere til sinn og verden blir bare bedre og bedre etter som dagene blir lenger.