søndag, februar 25, 2007

Ting tar tid....


.. endelig kan jeg si at jeg klarer å skanne mine 12x12 sider temmelig greit!!
Jeg som har puslet i paint shop i mange år! *blush*

I kveld har jeg skannet hele 2 doble layouter! Selv om strømmen ble borte da jeg skulle til å gjøre det... *da ble jeg sint da* - skulle jo delta i en konkurranse med den ene! Jeg er med!

Den andre har jeg skannet før - det ble da bare rot! Så jeg skannet den på nytt i kveld - selv om jeg stadig måtte ta diskopprydding mens jeg holdt på! Jammen gleder jeg meg til å bygge om denne pc'n snart! Håper den blir litt mer samarbeidsvillig da!

Papiret jeg har brukt heter Treasures - Crafty Brown
Cosmo Cricket - Wonderland
MM shipboardsbokstaver - malt med MM colors "espresso"
Pepperkaker og Hjerter fra QK - også de malt med espresso
Pepperkakeformer fra ??

Jeg har forhåpninger om å få laget bidrag til Mgames denne gangen også - og leter febrilsk etter noen bilder fra "gamledager" - jeg har jo fått en idé og da trenger jeg dem! *snu og vende på litt rot*kan hjelpe! :)

I går fikk jeg pakken min fra Panduro... med "gamle" stempler - men jeg liker dem - særlig til den prisen jeg fikk kjøpt dem til! Hadde greid å bestille 2 like - så da får vel snuppa få ett av dem i boksen sin. Helt klart at mors interesser er spennende... for i går lekte hun at hun var på "scræppboking" - og jeg som var pappa'n måtte være hjemme å passe hund og barn! :)
Håper å få testet stemplene på noen kort i løpet av uka også... gudbedre døgnet skulle jammen hatt mange flere timer akkurat nå!


Jippiiiiii det snør ikke akkurat nå! Kanskje gubben får ha ferien sin i fred likevel - og slipper å dra ut på snømåking....!! ;)

I morra får jeg vel brev om når jeg skal på CT - håper den timen ikke velter vinterferieplanen min ;)
Ha en fin uke!

0 kommentarer: