søndag, februar 04, 2007

Scrapping er gøy!


Det viktigste er ikke å vinne men å delta!
Stemmeresultatene på Mgame på Minneriket er kommet - og jammen ble det da noen stemmer på mine bidrag. Jeg hadde ikke noen forhåpninger til pallplasser, men hadde det gøy når jeg lagde dem. I det siste har det jo vært en del snakk om "jeg får ikke stemmer" og den slags. Hallo ... alle må være der en gang, og så lenge man er fornøyd selv burde det være nok!!!

Her er mine bidrag

En BOM - med mine tanker for året som har igjen 11 mnd. Sitatet på kortet til venstre er et jeg fikk fra Gudrun på en utfordring fra henne i januar. Synes den passet godt på hva jeg har lyst å gjøre med året 2007. Å ha bildet i årstallet fikk jeg idé fra Scrapbook ect.

Å dekorere en sjokolade plate var oppgaven... og jammen meg ble det en fra meg også.
"Styrke er å åpen en sjokolade og dele den i mange biter for så å spise en..." Vel... for å si det slik... den styrken har jeg sjelden.


Og så var det skissen - den ble dobbel her hos meg... og jeg må pent øve mer på å skanne 12x12 sider....... Dette ble slettes ikke noe pent - men øvelse gjør kanskje mester her også ;)


Den uken som har gått har jeg fin kunne ha satt strek over.... det har vært opp- og nedturer om hverandre - men satser på at det blir en mye bedre uke nå! Men scrapping og kort er gøy, så takket være denne hobbyen holder jeg hodet over vannet og koser meg litt hver dag! Hver dag har faktisk minst en glede å by på!!!

Pc'n min trenger en avløser... men så var det dessa peenga som itte væks på tre :( Og jeg tipper jeg kan ta forskuddsbetalt av et par stykker som vil ha hjelp med hjemmesider. Og hun som er villig til å betale for "opplæring" koser seg i leiligheta på Lamanga ... kanskje jeg burde ha krevd at opplæringen skulle foregått der....!

Ha en fin uke!!

1 kommentarer:

banglamarie sa...

Denne BOM-siden din er sikkelig WOW!!! Jeg bare digger den!!! Jeg synes hele oppsettet, fargene, ordene ja; alt bare passer så bra!!! Knallflott!!!