mandag, februar 19, 2007

Feber, jul og utfordringer


Jeg ble da ferdig med 1 LO på treffet lørdag og jeg er godt i gang med enda en. At ting tar litt tid er kanskje ikke så rart, når man ikke klarer å bestemme seg for hvilke bilder man vil scrappe... og når man skravler mer enn arbeid! Men jeg kosa meg - og det er minst like viktig for meg!
Her har jeg brukt et ark fra BG, pynten er utklipt av et juleark fra MM, tekstruten er tegnet på frihånd, og tittelen er en kombinasjon av BGbokstav og Blossom (det alfabetet likte jeg da...)
Jeg sliter litt med pc'n for tiden, men håper den blir bra i løpet av et par ukers tid..... Tar den med til min egen "pc-doktor" og håper han fixer den!
I dag oppdage jeg at Heidi hadde utfordret meg også, på Minneriket...! Så da er det vel bare å kaste seg ut det da..... (treg i oppfattelsen jeg tydeligvis - var jo lagt ut den 6. feb... *blush*!)
Snuppa i huset er syk, ja, det er vel influensa'n som har kommet med feber, muskelverk og forkjølelse..., og har hatt en dag rolig hjemme, det blir nok minst 1 til.... Håper er jo å bli i form igjen til karneval på fredag... og så blir det vinterferie i 1 uke!!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Koselig julelayout.... :-))

Er det ikke sånn det er på treff da... smil... mye skravling og kos med andre scrappevenninner, mye inspirasjon og kreativ diskusjon.... Fint å høre at dere hadde et koselig treff.... :-))

Heidi sa...

He, he..treff er så mye mer enn scrapping!!!! (Og du fikk jo shoppet litt også..he, he.)

Gleder meg til å se hvordan du løser utfordringen min!!

Heidi

Åshild sa...

Hihi - flere som koser seg med utfordringer? :) Gleder meg til å se!

Jeg er ferdig med den fra deg, så send meg en mail med adressen din, så kommer det en overraskelse i posten :)

Anita Hagen sa...

Fant linken din etter det koselige innlegget du la igjen i bloggen min. Tusen takk for koselige ord. Må få returnere dine flote ord, for du er kjempeflink og kreativ. FLOTT BLOGG. Gøy å oppdage nye blogger med god inspirasjon :-)

Har du lyst til å røpe hvordan du har fått til å legge inn bilde i headingen? Har forsøkt å finne ut av dette, men er ganske grønn på området, så jeg har ikke fått det til..