onsdag, desember 20, 2006

God jul!

Neida, jeg skal ikke flagge ut særlig før eller i julen. Men jeg skal prøve å bruke tiden min til litt andre ting enn bare å blogge;) Dessverre har jeg vært en tur i "kjelleren" - så det ble så som så med jobbinga jeg skulle teste ut. Dermed blir det heller ikke så mye julesaker her i huset, joda, det skal bli julestemning - bare ikke så mye ståk rundt det! Jeg orker rett o gslett ikke!

Men i dag har vi hatt kosestund med kameraet her i huset - ikke mindre enn bortimot 100 bilder av nisseAmalie - og jammen knipset hun ikke mamma et par ganger også! Og mamma er så fornøyd med det ene! Skal se hun har lært litt av å være foran kameraet;)

Her er litt av dagens resultater:

Med dette ønskes ALLE en riktig god jul!
At jeg blir helt borte før jul - tviler jeg på - men vi får se!
I morra skal jeg lage 4 nyttårsfestinnbydelser på bestilling, og "drøssevis" av julegaver. Og tusle rundt i pysjen det meste av dagen! Hvem sier at det ikke blir jul likevel ;)

Oppdaget nettopp at julemerkelappene mine er publisert her

3 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann!
Så flotte bilder av Amalie! Hun er jo det fødte foto-objekt! (det er forresten du også). Så stilige julemerkelapper du har laget, kikket på dem på den svenske siden. Nå er det natta! Klem

Hilde sa...

Håper det står bra til med deg Berit!! og at dere får en flott og fredfull julefeiring i "dalen".

Juleklem fra Hilde

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Kjempe flotte bilder av en flott og søt nissejente :)
Ønsker deg og dine en riktig God Jul, kos dere kjempe masse :)
Juleklem fra vibeche