tirsdag, desember 12, 2006

Man tager det man haver...


... eller rettere sagt - man tar med seg noen ideer hvor hen man snur seg ;)
Stempelgal viste fram et kort laget av kaffefilter - og vips var mange med meg i gang med sine egne. Jeg fant brune kaffefilter - men inket dem litt for det ;) Disse må vel være ypperlige å bruke om man ber noen til kaffe i ett eller annet selskap??

Jeg - som så mange andre.... er hekta på stemplene fra magnolia. Her er et kort til bestemor & bestefar. (eller for min del - svigers;) )

Det har blitt noen nye kort den siste uka, men dessverre solgte jeg ikke sååå mange på julemessa som jeg hadde håpet. Men det gikk noen - og det gikk noen stenger med treak også. Så alt i alt ble det iallefall noen kronasjer som skal få være med på tur til Hobbyhimmelen i morra!
I dag har jeg kuttet opp alle mine Bazzills "java" - nå er det bare å vente på resten, før jeg skal ha den store produksjonen i helga! Trenger jeg si at jeg ser fram til at det prosjektet er unnagjort!????
Ja, jeg skal altså på treff hos Geirun i morra, og det gleder jeg meg til!!! Alltid kos å være der!! Og så skal det bli godt å komme ut av husets fire vegger, treffe likesinnede og komme bort fra snuppa som har hostet i det vide og det breie de siste dagene og nettene... Bronkitt gitt;) Så i morra skal gubben være hjemme med henne, bare for at jeg skal få komme meg på treff. Snille gubben min!

Nå må jeg nok gå å pakke sammen, prøve å begrense meg litt... hva er det??? Litt må man ha med, kan jo ikke kjøpe alt støtt. For nå vil jeg scrappe - selv om jeg tar med noen stempler og sånt også ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Å så fine disse var, Berit!Kjempekreativt å bruke kaffefiltre! Disse babyenglene var nydelige! Ha det fint på treff, kos deg og lag mye fint :)

Anonym sa...

Hei berit. Kos deg i himmelen. ;)