mandag, desember 04, 2006

Bom stille...

.....vel kanskje ikke så stille, men det har vært lite tid til scrapping og kort de siste dagene. Men nå kjenner jeg at det begynner å boble litt igjen!! Så da får jeg vel bare sett igang!
I dag har betalt mine 2 pakker fra papirloftet og Hobbyhimmelen. Jeg måtte jo bruke to butikker for å få tak i nok Bazzills Java i 12x12. Litt annen kartong ble det også, men til samme prosjekt. Og hos hobbyhimmelen "datt" det jammen et par magnolia stempler opp i handlekurven også... de er jo bare så herlige de stemplene! *love-love*

Denne uka begynner jeg vel å ha jobbpraksis - gleder meg, selv om jeg kommer midt oppi julerushet - jaja, en utfordring fra eller til ;) Dermed blir det lite tid til å pusle med tingene til julemessa på lørdag, vel jeg kan jo strekke kvelden litt utover natta om nødvendig. Søva kan e jo gjøra på sønda'n!

I dag skal jeg bestille bortimot 400 bilder - gjett om jeg får mer å gjøre med det! Men en del av de bildene skal kombineres med all kartongen som jeg nevnte i stad. *hemmeligheter* - og ikke får jeg lagt til noe bilde nå heller :)

Her er det fint lite som minner en om jul når man titter rundt om i huset - men det kommer seg nok, må vel bli litt jul her også innen 3 uker;) I år skal vi feire hjemme - og med gjester bør nok huset helt klart bli mer klart ;)
Men stress.... vel ... ikke noe er klart -- men det blir nok jul selv om jeg ikke stresser meg kav i hjel!

Ha en fin uke!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hm..blir jo litt nysgjerrig på hva du har tenkt til å lage ;o) Vi får vel se etter hvert?! Lykke til i jobbpraksisen, og jeg håper du ellers har en fin førjulstid!

Klem Lene :o)