fredag, oktober 13, 2006

2 doble layouter på 1 uke!!


Så ble det resultat denne gangen også da... det går litt i rykk o napp med scrappinga mi for tiden... Men dette er altså mitt bidrag i skissecupens omgang 12. Skissa er av Kjersti Bakken.
Det ble "krusseduller" både i maling og i fiber. Høstferie er stemplet med foamstamps, Valdres er snirklet med fiber + 06 nederst til vensre. Det er 4 forskjellige mønsterark, dog kanskje ikke de største bitene.......Bilde i midten på siden til venstre er fra toppen av Valtjernsknatten, på Valtjernsstølen - ikke så langt fra Vaset i Valdres. Fjellene du ser i bakgrunn er på Hallingsida, nærmest til venstre er Skogshorn.

Dessverre ble ikke bildet av denne LO særlig fin, men skanninga ble enda verre!


Jeg lagde en dobbellayout til denne uka - utfra samme skisse. På den ble det hele 22 bilder! Alle med glimt fra snuppas tid i barnehagen.

Nå er det helg her i heimen, snuppa dro til bestemor på overnatting i ettermiddag, gubben styrer på med garasjen og jeg... burde gjøre noe helt annet enn å sitte her - eller nede på scrapperommet.. Men nå er det snart mørkt - og vindusvasken får heller vente til i morgen..

GOD HELG!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Å så mye fint du har lagt ut her de siste dagene. Flotte doble LO-er og høstfoto. Måtte bare innom før sengetid - god natt, Berit!

Heidi sa...

WOW...så effektiv du har vært!!! Flotte layouter begge to!!!

Heidi

gudrun sa...

Så flotte LO'er du har lagd. Gøy å få med SÅ MANGE bilder. :-)