lørdag, september 23, 2006

Gratulerer!!!

Papirgleder.no feirer i helga 2 år - og det kryr av flotte utfordringer! Håper inderlig at jeg får tid til noen av dem ;) Men søndagsnatta er ennå veldig ung ;)
Vi har lovd snuppa tur på mart'n i dag, og det blir vel et av høstens høydepunkt. Mor sjøl kommer helt sikkert til å ta med kamera ja ;) Bilder må man jo ta ;)
Mor sjøl håper på at det kan bli en liten tur på sykehuset i morgen, gubbens kusine og Amalies fadder fikk sin datter på torsdagskvelden. Det er no' helt spesielt å besøke folk på sykehuset, - samme fødeavdeling som jeg fødte på :)


Og så jeg innom å kjøpe noe blekk til skriver'n min - ellers blir det lite med bilder på layoutene jeg håper å få laget!

Jeg meldte meg inn på et forum i går - la ut noen layouter - og i dag ser jeg jammen at den ene er kåret til gårsdagens layout der ;) Det gleder en sart sjel som meg :P
Det er den med mosaikk dere vet....


Ha en kreativ helg!!
KLEM

3 kommentarer:

banglamarie sa...

Tusen takk for koselig kort/presang i posten! Jeg ble så glad :) Håper det er greit at jeg har postet en takk på bloggen min ;)

Klem fra Marie

Synnove Olava sa...

Så utrolig mange flotte layouter du har lagt ut i det siste... :o)

Liker veldig godt stilen din, og spsesilet den på pappas gamle gyngehest er kjempebra... :o)

~ mona ~ sa...

Grattis med "dagens", Berit! Du lager jo så mye fint og flott, så det er bare rett og rimelig at du vant. Håper du har en fin dag, Berit! Klem