torsdag, september 14, 2006

En høstklem til degEn skikkelig høstklem til en venn - tiltross for at varmen er her igjen.... Kortet lagde jeg her om dagen da det var heller "hustrint" - og heller kaldt ute...

Jinta er egentlig ei nissejinte fra Gudrun - men når fargene på paletten blandes ... ja så ble det høstlig preg over henne ;o) (nissejenta og ikke Gudrun altså :oP)

Jeg har stemplet og fargelagt flere - så kanskje det blir noen i postkassene rundt om ;o)
Og så må jeg huske å sende julestjerne QKdiesen min over fjellet... kjedelig å ha 2 blomster og ingen blader... er jo snart tid for å begynne med julesakene nå!!

Nå går det mot helg - og her merkes det at det har vært uteskoleuke. Frøkna er sliten om efta'n. Men nå koser hun seg ute sammen med nabogutta - så lenge de ikke sier at de skal sprette henne over sikkerhetsnettet på trampolina.... Akkurat som de klarer det.... :o)

Lørdag er det loppis på Steinerskolen - der pleier det å være flotte lopper - så jeg bare MÅ dit en tur. Kanskje jeg kan finne noen hyller og bokser til scrappesakene mine?? Eller noe som kan pyntes... Jeg skal jo på jule messe om 3 mnd - og det hadde vært greit å kunne lage noe ut av slikt og ingenting.... Sånn at jeg kan bruke fortjenesten på scrappsaker og ikke alt annet ;o)

Nå tror jeg jammen jeg skal ut igjen - knipse høsten i kveldssola... ja den kom til slutt i dag også... fy så skødda det er fra morra'n .o)1 kommentarer:

banglamarie sa...

Nydelig høstkort!
Flotte farger og dette stemplet til Gudrun er så herlig. Like flott som høstjente som nissejente ;)

-marie