lørdag, september 23, 2006

Gratulerer!!!

Papirgleder.no feirer i helga 2 år - og det kryr av flotte utfordringer! Håper inderlig at jeg får tid til noen av dem ;) Men søndagsnatta er ennå veldig ung ;)
Vi har lovd snuppa tur på mart'n i dag, og det blir vel et av høstens høydepunkt. Mor sjøl kommer helt sikkert til å ta med kamera ja ;) Bilder må man jo ta ;)
Mor sjøl håper på at det kan bli en liten tur på sykehuset i morgen, gubbens kusine og Amalies fadder fikk sin datter på torsdagskvelden. Det er no' helt spesielt å besøke folk på sykehuset, - samme fødeavdeling som jeg fødte på :)


Og så jeg innom å kjøpe noe blekk til skriver'n min - ellers blir det lite med bilder på layoutene jeg håper å få laget!

Jeg meldte meg inn på et forum i går - la ut noen layouter - og i dag ser jeg jammen at den ene er kåret til gårsdagens layout der ;) Det gleder en sart sjel som meg :P
Det er den med mosaikk dere vet....


Ha en kreativ helg!!
KLEM

3 kommentarer:

banglamarie sa...

Tusen takk for koselig kort/presang i posten! Jeg ble så glad :) Håper det er greit at jeg har postet en takk på bloggen min ;)

Klem fra Marie

Unknown sa...

Så utrolig mange flotte layouter du har lagt ut i det siste... :o)

Liker veldig godt stilen din, og spsesilet den på pappas gamle gyngehest er kjempebra... :o)

Anonym sa...

Grattis med "dagens", Berit! Du lager jo så mye fint og flott, så det er bare rett og rimelig at du vant. Håper du har en fin dag, Berit! Klem