lørdag, desember 20, 2008

Dagens luke på Kreative siderJeg fikk så nydelig gavepose av Mona og Hilde på Happy Hobby Gjøvik for snøkrystallene jeg hjalp dem å lage til utstillingen i butikken. Nydelig gavepose!!!

Bare se her - og innholdet passet meg akkurat!! Tusen hjertelig takk, jinter! Det var da jeg bare måtte lage noen sånne poser selv også, de var himla enkle å lage, og mottagerne har blitt så glade for dem.Pepperkakeposen vet jeg ikke helt hvordan mottageren mottar, men hun som kjøpte den var veldig så begeistret!! Hun skulle sende den til Tyskland, hvor sønnen hennes er utviklingstudent. Lurer på om vi kan si som så når de er fremme - smuler er også mat.... :)

I dag ordner vi i heimen, rydder, vasker og snart skal vi dra ned julepynten!!
Det er jo det koseligste av alt akkurat nå - å få nissene på sin tradisjonelle plass,
englen på skapet der, og juletreet kommer nok i løpet av få dager det også.
Juletreet er det Amalie og gubben som står for - de pynter det sammen,
med hummer og kanari kan man si, men de blir så fornøyde atte!

Disse tingene må bare på plass i heime - skal det bli jul!! Layout som jeg laget om julepynt minner - en scraplift av Kathrine om jeg ikke husker helt feil..
GOD FØRJULSHELG!!

Om noen mener de burde hatt et julekort - kan jeg trøste dere med det, enten kommer det eller så kommer det ikke før jul! Men kanskje kommer det et i romjula eller på nyåret...
Noen ligger her ferdig skrevet, andre ligger her klar til å bli skrevet på og de siste sitter fast i rotet... kanskje blir de til i natt?!? Så ja, jeg mener jula kommer minst 1 uke for tidlig i år også!!
1 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, jula kommer alltid minst en uke for tidlig - det slår aldri feil:) Pepperkakeposen var virkelig morsom og flott - må være moro å få til jul! Ferdig med pyntinga nå da? Her er det litt på halv tolv ennå - ryggen har streiket, så jeg bare må roe ned. Ha en fin 4. søndag i advent, Berit. Klem fra meg**