mandag, juli 21, 2008

Kort, hunder og vær

Etter ferien har jeg hatt litt kreativ tørke - jeg har riktignok sittet på rommet mitt, ryddet og ryddet og småpuslet litt, men noe mer enn puslet har det ikke blitt. Jeg har skjært til papirer, snudd og vendt på ting, men intet har blitt laget. Inntil jeg kastet meg ut i Sommerskolen på Minneriket.
Først et kort som skulle være i utradisjonelle farger på babykort - her var alt av pastell fy-fy!

Jeg tok et dykk i den store bunken med Basic Grey papirer - og nappet opp "det første og det beste" - som var to-sidig. Dette heter Tidings/Wintermint og er fra Fruitcake serien.
Billettene bare MÅTTE jeg ha da jeg var innom HappyHobby på Gjøvik på lørdag. Så på de sist jeg var innom - og var sjeleglad de fortsatt hadde igjen;) Men nå var det visst tomt gitt ;)
En blonde, masse prima, rondeller, brads og små glassperler. Distress ink og swirletrykk. Og noen papirstrimler ble det også. Tekststemplet er fra Papirgleder.no og motivet fra Ladybug and friends.


Det ble også et mer rosa kort i samme slengen, med papirer fra MM - og stempeltrykk fra Ladybug and friends

---- o ----


Da vi reiste på ferie var vi temmelig spente på hvordan det ville gå hos svigers med 2 hunder i hus. Men etter et par "basketak" ble de to frøknene forlikte og kan nå omgåes med stil ;)

Kema er svigers hund - og en eventyrblanding av Keeshound og Bouwier. Tira er vår - også en eventyrblanding av Australsk Kelpie og Border Collie. Kema er ei egen og temmelig bortskjemt tispe, men god som bare det! Hun viker sjelden i fra svigermors fotspor, så gjett om det er ei som sturer litt om dagen. Kema er nemlig her hos oss mens svigermor er på ferie. Tipper det blir stas når de kommer hjem i kveld eller i morra tidlig!

Må bare ta med et bilde til av Tira -voffs!

Det er med hunder som med barn - noen ganger får man de blinkskuddene ;)

Og her er været som så:

Men både metrologene på radio, tv og yr.no lover et helt annet vær i uka som kommer, måtte det bare slå til!!! Det trenger vi nå!!!!!!!! SOL og VARME!!!!

Ønsker alle ei fin uke!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig vakre kort - du kreative sjel:) Har finværet kommet,da? Begynner å gå seg til her nå - og det er på tide, altså. Det er tross alt sommer!! Søte vovser - fint at de ble venner etterhvert:) Ha en flott kveld, Berit, med eller uten papir og "stæsh". Klemmer**

Merete sa...

Du er så utrolig god på å lage kort, Berit:)

Og herlige bilder av hundene:)

Ha en fortsatt god sommer!

klem