fredag, juni 06, 2008

Kald dusj!

Eneste fornuftig på en dag som denne............


Bildet er riktignok fra forrige lørdag -men minst like aktuelt i dag =)

Må bare innom å fortelle at Scrapmagasinet har 10 års jubileum i disse dager - og har blogcandy i bloggen sin denne uka! Ta en titt da vel!

Det har blitt noen After Eight bokser de siste ukene gitt, disse tre er laget på bestilling - et alternativ til "bare et kort" =)

På disse to eskene har jeg maskert bort jeg i den nederste teksten og skrevet vi, fordi de var jo en gave fra en familie med 3 barn til 2 bestemødre. Den øverste er temmelig lik den andre blå jeg lagde - bare at her er bradsen oransje og ikke gul (tom for gul....)

Den her i svart og grått - var en skikkelig utfordring... og ja, det ble laget 2 andre varianter før jeg ble helt fornøyd! Denne er rett og slett laget i svart bazzills og "svertet" med hvit chalk i kantene, samt at jeg har brukt et papir fra Basic Grey til paneler. Grå primablomster, med antikksølv brads og rondeller fra HappyH0bbyGjøvik. Ble egentlig ganske så fornøyd med resultatet til slutt.
Jeg skulle egentlig lage et konfirmanttelegram for Mari - men da hun så en av eskene mine - ble det til at jeg skulle lage en After Eight for henne også. Grønt var stikkordet her. Joda, etter litt leting fant jeg grønt som kunne brukes. Et ark fra MME igjen ;) Stempeltrykkene inni lokket har jeg kjøpt på Papirgleder - tekst og Ladybugandfriends. Tekststemplet på forsiden - er det fra Kreativ hobby mon tro - eller ???? Sommerfulgen var egentlig i sølv men jeg svampet på en del stazon timber brown, dyppet den i embossingpulver og varmet forsiktig opp. Vips så var den litt mer "antikk". Blonden var opprinnelig kritthvit - det passet dårlig så da ble den lagt i en bolle med kruttsterk sjokokaffe. mmmm - skal si det luktet deilig av den! Til konfirmanten på lokket er et stempel fra Stempelglede.
De siste dagene har jeg bare kosa meg ute på terrassen, vel og merke under parasollen. Direkte sol er ikke noe for meg... Iallefall ikke i lengden!
I dag kom det en bunke stempler i postekassen - nå skal det stemples før gubben kommer hjem. Da blir det vel noe helt annet å finne på enn å kose meg - vi skal lage mer rekkverk på terrassen!

GOD HELG!!!!

7 kommentarer:

Marit sa...

eskene dine er så flotte Berit, og her jeg sitter og svetter ble jeg nesten misunnelig på den bøtta med vann også :)

banglamarie sa...

Herlig bilde :) Skikkelig sommer!

Digger disse AfterEight-boksene dine!! Tror jeg må prøve meg på det en dag sjokoladen ikke smelter!

God helg Berit :)

Maren sa...

Råtøffe bokser! Dette må jeg virkelig prøve en gang. Du gir utrolig mye inspirasjon gjennom bloggen din her. Takk for det. :)

Beata Ewa sa...

Skikkelig flotte esker!!

God helg!

Vibeke sa...

Nyyydelige esker!!! Så flink du er!!! Hit kommer jeg snart igjen :)

Bendichte sa...

Hei Berit - da har jeg spist opp alle aftereightene - tegnet opp på hvit kartong og skal klippe ut - papir/kartong har jeg også funnet - tror jeg tar med til Gjøvik på fredag!
Nydelig esker - skal lage en til dåp - derfor ingen sjokolade!! Vi sees! Klem fra Bendichte

ninabakke sa...

Utrolig flotte esker :)