fredag, desember 28, 2007

Så er saken klar - det blir nytt familiemedlem på oss og det gikk temmelig fort i svingene kan man si!
Gubben fant en annonse på en hund som skulle gies bort på grunn av allergi, 2. juledag. Og i går ringte jeg dem. I formiddag ringte eieren og de hadde valgt oss! Så nå blir det litt ommøblering i heimen - og det klargjøres for å få voffsen hjem på søndag! Vi skal reise til dem for å hente den. Er jo ikke all verdens å kjøre et par timers tid hver vei =)

Dette er en eventyrblanding med masse gjeterinnstinkt i seg. Aktivitet er gøy - og nå begynner helt klart vårt nye liv!! Jeg har savnet en turkamerat - så nå blir det fart på mosjonen også!!
Og skal jeg være helt ærlig tror jeg at det kan hjelpe på mer enn bare kiloene! Topplokket blir nok langt bedre også!! Jeg har jo sagt det, det siste året at jeg skulle ønske jeg kunne fått en hund på blå resept, rett og slett for å kunne få en turkamerat som gir og får!
Og jeg har et håp om at jeg skal bli i form til å kunne delta på Agellity i løpet av året som kommer. Men da må jeg jo greie å følge med langt bedre enn jeg gjør i dag.... Måte på å henge etter som et slips... :o)

Nå kjenner jeg det rykker i scrappefoten - så jeg tror jammen jeg skal "kaste" vekk laptopen og se om jeg finner no' spennende å scrappe sammen =)

Fortsatt god jul til alle!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Lucky you :)

Ser ut som ei ekte go'bikkje :) Skal skaffe oss bikkje vi og bare vi får fløtta ut av byen og vesla blir litt større :)

Kos dere med det nye familiemedlemmet :)

Klem fra Pingvinhockey

Eli sa...

Kos dere med hund i huset:) Hilse gjengen og si godt nytt år fra oss her :) Klem, E

Aquarell sa...

Så nydelig hund!
Gratulerer masse med ny turkamerat! Håper det blir mange flotte turer på dere i året som kommer. :)

Kirsten Aune sa...

Hei Berit.
Tusen takk for koselig hilsen i bloggen min.
Gratulerer med familieforøkelsen, forresten... ;) Håper dere får mange fine turer sammen!
Så er jommen jula på hell for denne gangen også. Det går så fort. Jeg hadde store planer om å kose meg kortlaging i romjula, men det har ikke blitt noe av hittil. Men jeg har i alle fall fått ryddet på hobbyrommet, og da frister det litt mer å sette seg ned for å lage litt...
Jeg ønsker deg koselig nyttårsfeiring, og alt godt for året som kommer!

Klem

Anonym sa...

Hei og godt nyttår til deg og dine. Så koselig med et nytt familiemedlem, er bittelitt misunnelig da på alle dere som kan ha dyr.