mandag, desember 17, 2007


I kveld har vi hatt den lille pepperkakebaksten, sånn for at vi også skulle ha bakt noen pepperkaker =) Kjøpedeig fra norske meierier... -nå - - vel, vet ikke om jeg skal anbefale den videre - temmelig sterk på smak! Både før og etter steking =(
Men det ble litt gøy med deig, former og ei skøyeraktig Amalie ikledd rosa nattkjole =)

Her har jeg lekt meg med masse effekter i Photoimpact - vet jeg har endret bildet litt mot aquarellmaling, litt snøfnugg og gjort kantene litt ugreie... Men hvordan?? Spør ikke meg! =)
Synd topplokket ikke ble helt med, det mangler jo bare englevinger og glorié her ;)

Vi måtte jo også prøve knuste sukkertøy i midten av pepperkakene, godt inspirert av Gudrun's bidrag til advendskalenderen på Kreative sider på Papirgleder. Bare at vi ikke hadde bringebærdrops.... kun en boks sukkerfrie "Kongen av Danmark" fra 2005 :) Men vi fikk da prøvd og ikke var det dumt heller ;)

En liten titt på det ferdige resultatet - og en ting er sikkert - den andre pakka med deig skal ikke kjevles så innmari tynt! De ble nemlig best disse pepperkakene når de var tjukke ;) Bildet ble ikke helt i fokus, men sånn er det når snuppa tror at alt blir meget bedre om man går nærmere.. Sant nok - men det er måte på hvor nært ;)

Har ikke blitt særlig med papirarbeid i de siste dagene, vel, et kort ble til i går - men det kommer når konkurransen er over ;)

Ha en fin førjulsuke - nyt livet - og la julen komme okke som ;)

7 kommentarer:

Pelle R sa...

Så spennende med kongen av danmark i pepperkakene. du må absolutt fortelle meg hvordan det smaker - blir det en tradisjon fremover?

Hvordan knuser du, eller jeg skjønner jo hvordan du knuser men... LEgger du i det etter at pepper kakene er stekt?

Okserullen ligger nå i pressa med resten.. klems Pelle

Lene sa...

Så koselig med pepperkakebaking!
Og flotte bilder - veldig spennende effekter du har fått til :)

Unknown sa...

Hei Berit

Hva i all verden heter den "prikkerulla" for noe? Har du et navn på den :)

Flott om du sender meg en mail til annie.s"alfakrøll"online.no

Scrappelise sa...

Herlige bilder fra en tydeligvis koselig aktivitet. Gjem noen til neste treff da så vi får smake! En liten juleutfordring til deg i blogen min! Juleklem til deg!

Rønnaug S. sa...

Så fine bilder. Likte veldig godt det med snøfnugga. Og den ideen til Gudrun var skikkelig artig.

banglamarie sa...

Skikkelig tøft å ha drops i midten av pepperkakene!! Har ikke tenkt på å ha det i pepperkakene før, kun i vinduene i pepperkakehuset. Men i år blir det vel en og annen kake med drops også :)

Flotte bilder av kakene og skikkelig herlig av Amalie :)
Hun er bare så nydelig.

Anonym sa...

Så flotte bilder du hadde lagt ut her, håper jeg blir like flink som deg når jeg får rent litt.