torsdag, januar 25, 2007

En LO fra snuppas første besøk hos tannlegen - dessverre blir fargene gjenngitt feil i skanneprosessen - meget mulig pga chipboardsbokstavene.

Jeg har nå fått time hos sykehustannlegen.... 30. mars! Så helt klart - min kjære tannlege må nok pent purre litt på dem!!! Kan bare ikke gå sånn helt til da!

I dag har vært i service tjenesten, først som mamma, vekker, påkleder og sjåfør. Så var jeg sjåfør for alle skiene til første trinn. De er på skitur ute i kulda i dag, men det går nok helt fint!
Nå driver jeg service bare for meg selv, skriver ut noen bilder og skal ordne noen bidrag til div konkurranser/utfordringer.

Og i kveld får jeg nok fri! Gubben har jobben overtid hver kveld - og snuppa er pappasjuk de lux ;)

Ha en fin dag!

fredag, januar 19, 2007

Kommer sterkere tilbake snart....

... men her er jeg litt redusert fortiden.
Tannverk bokstavelig talt - jeg venter på time på sykehuset slik at de kan fjerne noen tannrester..... Sånn kan det gå når man har sabla tannlegeskrekk. Men det vet jeg jo at jeg slettes ikke er alene om! Dessverre....


Jeg pusler med litt når jeg orker, har fått laget en layout, holder på med 2 til - men kan jo ikke vise de nå... Tenkte de skulle brukes i noen konkurranser både her og der jeg!

Nå braker det snart løs med Scrappefeber!
Og jeg kjenner jeg må sette meg inn i både det ene og det andre... jeg som har fått jobben som lekleder ;) Ja, det går vel det også - bare denne pc'n ikke dør helt hen... Så om noen har en pc til overs - sier jeg JATAKK! Men det er vel måte på å drømme om at verden er så snill mot meg ... men jeg må pent prøve lykken på lotto'n i morra... må jo leve i håpet!

Motivasjonboka mi går det sakte med den også - men kommer med tid og stunder!
Nesten så jeg begynte med den i natt - da jeg likevel sto opp midt i natten. I stedet scrappet jeg en layout! ;) Utrolig hvor mye man kan gjøre når man egentlig skulle ha sovet!

God helg!!!!

søndag, januar 14, 2007

Motivasjonboka dag 4 - 6


Da er jeg temmelig ajour med denne boka mi - og det er deilig!
Sidene er ikke så forskjellige fra dag til dag, men jeg har valgt å lage en enkel bok denne gangen. Humøret tilsier at jeg bør gjennomføre - i stedet for å prøve ut allskens saker og ting ;)
Tagsene er gamle, restene er gamle, diesene har ligget en stund, tallene er nye, boken er gammel - jeg skal med andre ord blande det gamle og det nye, samt se ting på en ny måte og få GJORT TING! Det er vel egentlig det største målet jeg trenger motivasjon til;) All drodlinga kommer av at det er det jeg ofte bruker som avslapping - skribler alle steder ;)
-
Ellers vil jeg bare minne dere på at det er mulig å melde seg på her!
-
Her som så mange andre steder i verden blåser det skikkelig i dag, vet jo at her blåser det langt mindre enn andre steder...Så da tør jeg vel egentlig ikke tenke på hvor mye det egentlig blåser der det blåser som verst! ;)
Jeg har fått ryddet bort det meste av jula i dag!
Det er vår i vinduskarmen - orkideen min har knopp - igjen!!!

God søndag - håper ingen blåser bort!

---

Det skjedde ett eller annet da jeg la inn noen nye linker idag.... Men jeg finner ikke ut av det akkurat nå iallefall .... Scrapper litt jeg - så kanskje jeg finner ut av det senere.

lørdag, januar 13, 2007

Motivasjonsboken

Etter utfordring fra Gudrun holder jeg på med en liten motivasjonsbok.
Jeg har nå fått laget 3 dager - og har igjen 3 dager før jeg er ajour.
Jeg har valgt å resirkulere en gammel oppskriftsbok til min motivasjonbok, den hadde akkurat det antall sider jeg trenger - og den har spiralanordning ;)
Jeg har også et mål å bruke håndskrift, drodling, minst en quickutz og tags på hver side. Jeg skal bare bruke restepapir - jeg har igrunn noe å ta av akkurat der ;)



Her har jeg litt skjult tekst også - ikke alt jeg har lyst å dele med alle andre ;)

Håper jeg kan komme med resten av sidene i løpet av dagen.

Jeg skal ellers kose meg masse på scrapperommet i dag, blant annet sortere alle 240 bildene som kom i posten i går - !!! Blant de finnes det masse små historier fra de siste årene. Serier som er fotografert med tanke på scrapbooking - lenge før jeg fikk satt i gang !!!

God helg!

torsdag, januar 11, 2007

Snart er Scrappefeber'n over oss!

  • Scrappefeber
  • En ny konkurranse er på trappene - og det tror jeg skal bli spennende!!!!
    Ta en titt på linken - og se om dette kan være noe for deg også(",)



    Her har det jammen vært scrapping denne uka - riktignok i små format - og ikke særlig avanserte... men likefullt scrapping!


    Jeg holder på å sluttføre et lite album - og sidene er 5,75x5,75 inch.
    Deilig å være i gang igjen med papir, bilder, lim og stæsj!!!!


    Og bare dette albumet blir helt ferdig - skal jeg begynne på
  • Gudruns utfordring

  • ---------


    Det skjer fint lite ellers fortiden - akkurat i dag er det jo kommet litt snø - igjen. Men med værmeldningen blir vel også denne til is og ekkel føre..........

    søndag, januar 07, 2007

    Ting tar tid


    Først i dag har jeg skannet inn den ene layouten jeg lagde på luciatreffet hos Hobbyhimmelen.no

    Treasure kraftkartong
    maling - skal forestille melsøl
    blomst fra et mønsterark
    brads
    BG bokstaver
    Håndskift
    Bildene valgte jeg å klippe til - pga masse uroligheter i bakgrunnen...

    Ellers har jeg ikke scrappet noe i år!
    Og jeg som har mål om å scrappe minst 50 sider! Men jeg har jo mulighet for å nå det likevel!
    I dag har jeg bestilt over 250 bilder fra eurofoto.no - så jeg skal iallefall få dokumentert litt av A's liv.
    (akkurat som jeg ikke har noen bilder allerede også.....)

    Etter en lang dag med masse arbeid her ved pc'n skal jeg nå slange meg på sofa'n og lade opp til å kaste ut jula i morra! Riktignok kastet gubben ut juletreet i går - men så stoppet det hele opp også!

    Ha en flott januar uke - her er det nysnø i kveld - men den blir vel borte med varmegradene som er meldt.....


    mandag, januar 01, 2007

    Nytt år - ny muligheter....


    Jeg skal prøve å ta med meg det gode fra 2006 - og finne enda mer godt i 2007!

    Scrappinga mi tok helt av i januar for ett år siden - og siden har det bare ballet på seg!
    Masse koselige treff, et par messer, masse innkjøp, en del LO - bunkevis med kort og ikke minst masse hyggelige mennesker!!! Tusen takk til dere alle!!! Og midt i blant alle fant jeg også en slektning!! Så verden er slettes ikke stor - bare man tør å si hei;)



    Her ble nyttår feiret sammen med kjente og ukjente - eller jeg hadde sett alle mer eller mindre alle før, men kjenner jo ikke alle likegodt for det. Her var det kara som sto for maten og ryddinga - vi damene bare koste oss! Tror jammen kara også gjorde det, de fikk litt styrkedråper der inne ;) Barna lekte og hadde mye gøy - og de kosa seg verre!! Snuppa var rask til å få på seg dressen for ut skulle hun - gledet seg lenge til de herre rakettene.... jaja.... det gikk som alle år før... hun kom inn da det begynte å smelle!

    Jeg fant et program på kameraet for fyrverkeri - og det måtte jo testes... Et stativ hadde nok gjort susen - men det ble noen bilder likevel - om ikke fullt så skarpe som med stativ...





    Godt nytt år alle sammen!