fredag, januar 19, 2007

Kommer sterkere tilbake snart....

... men her er jeg litt redusert fortiden.
Tannverk bokstavelig talt - jeg venter på time på sykehuset slik at de kan fjerne noen tannrester..... Sånn kan det gå når man har sabla tannlegeskrekk. Men det vet jeg jo at jeg slettes ikke er alene om! Dessverre....


Jeg pusler med litt når jeg orker, har fått laget en layout, holder på med 2 til - men kan jo ikke vise de nå... Tenkte de skulle brukes i noen konkurranser både her og der jeg!

Nå braker det snart løs med Scrappefeber!
Og jeg kjenner jeg må sette meg inn i både det ene og det andre... jeg som har fått jobben som lekleder ;) Ja, det går vel det også - bare denne pc'n ikke dør helt hen... Så om noen har en pc til overs - sier jeg JATAKK! Men det er vel måte på å drømme om at verden er så snill mot meg ... men jeg må pent prøve lykken på lotto'n i morra... må jo leve i håpet!

Motivasjonboka mi går det sakte med den også - men kommer med tid og stunder!
Nesten så jeg begynte med den i natt - da jeg likevel sto opp midt i natten. I stedet scrappet jeg en layout! ;) Utrolig hvor mye man kan gjøre når man egentlig skulle ha sovet!

God helg!!!!

4 kommentarer:

Hilde sa...

Håper tannverken din snart gir seg.
Og lykke til med scrappefeber.....sitter her og pønsker ut en ide slik at jeg kan delta.... men det har ikke dukket opp noe enda..

God helg

gudrun sa...

God bedring med tannverken. Det høres ille ut!
Klemmer til deg. :-)

Unknown sa...

God bedring, Berit
Det er ikke godt med tannverk, eller tannverklignende smerter...

Gleder meg til se de layoutene du har laget, og det blir spennende med scrappefeber. Har bestemt meg for ikke å være med på audition, da jeg ikke har fått tid til å lage noen side som egner seg, pluss at jeg reiser til usa på onsdag...
Men jeg gleder meg til å følge med på hva de andre lager...

Ha en scrappende flott mandag!

Lene S sa...

Au au au!! Håper du har fått time nå! Det hørtes ikke veldig godt ut det der.....

Og lykke til med jobben som lekleder i Scrappefeber! Det høres skikkelig moro ut :o)