torsdag, november 16, 2006

Tiden går -- og jeg flyr etter

tJa... tiden går fort når man har noe å gjøre. Noe som skal være ferdig til en viss tid, men også ellers!
Arbeidsinnsatsen går i bølgedaler, men jeg har da fått unna noen julekort til - finner stadig nye ideer... så hittil har ingen blitt like! Det har også blitt noen merkelapper/små kort av restene. Får se om jeg får tatt no' bilde av dem seinere.

Jeg var jo så heldig å få med et bidrag i forrige Et Trykk - og her er det.

"Jeg hadde ikke klart meg uten......" lød oppgaven. Først hadde jeg nok tenkt å lage det over et helt annet tema.... men "klarte" bare ikke å få det til......... Så dermed spurte jeg de jeg deler hus med hva jeg ikke hadde klart meg uten. Amalie 6 år, var helt klar da hun svarte "du hadde ikke klart deg uten bil, mamma"! - og det samme svarte gubben da jeg spurte han ved en annen anledning! Så javel, jeg hadde ikke klart meg uten bil. Og ja, jeg kan vel egentlig si meg veldig enig... Biler har alltid vært en del av meg;)
Den røde bilen har jeg tegnet selv - og er ikke så lite stolt over den ... *fniser* ... Sånne skilt har jeg tegnet i "alle år" - og bildet av meg ... er egentlig fra bryllupsserien -der står jeg å retter på gubbens sløyfe... ;)

Hobbyhimmelen har kommet ut med nye kreative sider i dag - og du - der var det mer enn en ting å bli inspirert av! Løp å se!!

Og så må jeg takke Gudrun for super service da jeg bestilte stempler for en tid tilbake! Tusen takk for overraskelsen! Jeg ble helt satt ut jeg -!!! De er i flittig bruk kan man si! Jeg bare digger de julestemplene dine!

Og til slutt tar jeg med et par bursdagsklemmer til
Tobias 2 år - og Sander 1 år i dag! Flotte bilder av dere i avisa også!! ;)
Håper dere får en flott dag!!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Åååhhh! Så fine julekort!! Perfekte! Du er utrolig kreativ, Berit! *misunnelig* Disse julestemplene; jeg har lastet ned figurer alà disse fra et sted, men husker ikke hvor. Er det Gudrun sine? Er det bare å fargelegge og bruke dem på datascrappinga mi, tro? I dag har jeg ikke hatt tid til blogging, kommer sterkere tilbake i morgen! Klems