mandag, november 06, 2006

Ja - jeg har fått julekort på hjernen - det tør jeg innrømme!
Har blitt noen julekort her i helga - greit å mange på lur ;o)
Skal jo på julemesse om en mnd - de jeg ikke får solgt sendes til venner og familie.
Så med andre ord bestemmer oppslutningen på julemessa om jeg kommer til å sende noen julekort i år ;)


Ellers har det ikke blitt særlig med papirarbeid her - men nå skal jeg snart til med skissecupens siste oppgave.

Jeg vant sisten på scrapbookexpress ... *kremt* bare jeg som leverte i tide.... men det er gøy å finne på oppgaver til andre;) Mye bedre til å gi utfordringer enn å gjøre dem... Har fortsatt ikke gjort en scraplift jeg fikk for lenge lenge siden - hvorfor?? Si det - blant annet for at jeg slet lenge med å finne det bildet jeg ville bruke, så er det dette med bånd, blomster og meg.... ;o) Men akkurat nå kom det en idee - kanskje jeg rett og slett skulle legge julekortene bort litt - lifte denne og lage skissecupen før jeg gjør noe mer scrappeting!! Jeg lover ikke noe jeg - ingen brutte løfter liksom..............

Ha en fin uke - den kommer til å gå i dag også - selv om det er "lenge" til helga! Fikk vite at familiens siste skudd skal døpes på søndag --- oj, må jo ordne gave / kort til henne da!

Klem

4 kommentarer:

Hilde sa...

Hei!
Kjempefine kort du har laget. jeg prøver også å få laget opp noen julekort. Har jo planer om å sende noen selv også.... selv om alle jeg hittill har laget er blitt solgt. Må nok ta et skippertak snart... Holder i tillegg på med noen kortkurs, i håp om å få Raufossingene til å lage kortene selv..

Lene S sa...

Jeg har en følelse av at du ikke kommer til å sende noen julekort i år jeg Berit! LOL Du får nok lage enda fler, for de får sikkert ben å gå på ;o)

Unknown sa...

Ja, du har kjørt i gang "julekortpressen" du også ser jeg... LOL

De er utrolig flotte, alle som en, men jeg må innrømme at jeg syns de med Gudrun sine stempler på var ekstra, ekstra flotte....

Tror det er stor fare for at du ikke får sendt noen julekort i år, da må du ihvertefall ikke legge de frem på messen, for da blir de garantert solgt som varmt hvetebrød... :O)

Takk for den hyggelige hisningen på bloggen min....

Anonym sa...

Så vackra julkort vännen!