tirsdag, november 27, 2007

Føler jeg lever litt i vakum om dagen!
Full av inspirasjon - etter lørdagens stempeltreff på Hamar!
Mye latter og skravling, litt mindre stempling og enda mindre kortlaging ;)
Men du så koselig vi hadde det! Jeg fikk med meg masse lærdom, både på det ene og det andre feltet, jeg må nok helt klart se om jeg får testet ut no' alkoblekk neste år. De bakgrunnene
Åshild lagde så jo ikke så vanskelige ut... Og gud så lekre de er!!! Og Annie er slettes ikke noe dårligere hun - og akrylmaling det har jeg mange bokser av!

Og hos Anita snappet jeg opp noen tips ang. maling - kommer til å herme jeg nå altså ;)

Hjemturen ble egentlig et lite kapitell for seg selv - tok igjen "saltbalja" ved Brumunddal - og kjørte etter den helt til rundkjøringa ved Mjøsbrua. Kan ikke si at det gikk særlig fort med 40 km/t - men jeg så jo at det var så som så med føre foran den - så det var best å holde seg bak. Men brukte ikke allverdens tid hjem likevel - mulig jeg tok noe inn på dalavegen....


Jeg deltok på et par tre utfordringer så litt produksjon ble det jo:


Et av kortene skulle være i bruntoner, ha sløyfe og 6 brads
Og et stempeltrykk som ikke var Magnolia :)
Jeg har brukt stempeltrykk fra Gunn's Papirmølle - en skikkelig boms-i-deisi-mus :)
Snøkrystallen har jeg tegnet av på akvarellpapir og klippet ut - samt inket litt med distress ink. Kortet er 10x20 cmEn tag i brune og rosa toner, minst 3 mønsterark og 3 hjerter.
Selve taggen min er i kraftig filt.Fikk byttet masse stempeltrykk og gårsdagen brukte jeg til å male en del av dem og i går kveld ble det et par enkel julekort med trykk fra Tove's Design

Motivstempel fra Tove's Design
Tekststempel fra Norsk Stempelblad's juleplate
Hjerter utklipt fra Gudruns julepapirStempeltrykk fra Tove's Design
Bakgrunnspapir og hjerter fra Gudrun
Juletid er fra Norsk Stempelblad's juleplate
Pepperkakeoppskriften har jeg printet ut på akvarellpapir og inket no veldig:)


Og flere kort skal det bli i løpet av uka!

Og ikke minst - nå ser det ut til at det blir et par julekortkurs her i dala om kort tid!


Takk for at du titter - kos med en kommentar også!

Snart er det desember - og da kan det jo hende det skjer no ' her også!

2 kommentarer:

Scrappelise sa...

Du har vært kreativ, mange fine kort og det med hjerter var festlig! Alltid spennende å se hva som kommer opp her! Ha det fint!

Anita Hagen sa...

Heiii Berit, min venn, og takk for sist =)

Du verden så kreativ og ikke minst produktiv du var da *knis* Tror jeg fikk ferdig kun ett kort jeg og det var etter alkoholblekk-mosaikk-kurset til vår venn Åshild. Har virkelig fortjent navnet lynvingen :-)

Må passe på å si at det var utrolig hyggeilg å endelig få mulighet til å hilse ordentlig på deg. Er liksom noe helt annet å få et levende ansikt og stemme til dem man "snakker med" hele året.

Kortene dine er forresten kjempefine. Så et par av dem på lørdan og de er om mulig, enda finere IRL. Du har en sånn morsom "snert" i alle kortene dine og det er så artig å se.

"Saltbalja" Ha-ha, så morsomt skrevet. Jeg og Grethe ble faktisk "fotografert" på veien hjem vi..(skulle ønske det var vi som havna bak "balja" så hadde jeg sluppet å få "julehilsen" fra "etaten"..*rødme*)

Ha en strålende kveld videre vennen og forsett for guds skyld å produsere, sånn at jeg kan kose meg med herlig inspirasjon :-)

Klem Anita