torsdag, september 06, 2007

Tida går ...

.. og jeg løper stadig etter.
Og utrolig hva man får gjort når pc'n ikke er helt i form. Dessverre måtte jeg melde avbud i " All in" på Minneriket pga pc'n. Men Sosa blir nok en hardere utfordrer enn meg. Lykke til Sosa!

På fredag var jeg på Hamar - hos Unik Hobby - hvor jeg la igjen fortjenesten av kortene. Vel jeg reinvisterte i kartong og mønsterark, stempler og litt sånne "må-ha-ting". Malene har laget en hel haug med egne stempler! Hvordan velge ??? Fikk også med meg ett - som jeg skal lage et par kort til henne for ;) Har en ide - må bare fin justere den litt før den dukker opp her ;) Og gosj - Tove Svartkjønnli har også kommet med helt HERLIGE stempler - som Malene også skal ta inn i butikken sin. Forøvrig finner du dem hos Papirgleder nå. En svipptur til Hamar kan bli dyrt... iiiiik! Men fy så gøy!

Denne uka har jeg vært på sykehuset på en liten undersøkelse og er vel egentlig overlykkelig for at jeg slipper en operasjon. Mye kan visst ordnes på andre måter! Juhuu! Nå gjenstår bare møtet på NAV - og jeg håper de lytter til fysioteraputen og legen min. Egentlig skulle jeg på NAV i morgen, men saksbehandleren ringte nettopp. Han måtte utsette møtet. Nettopp av samme grunn som jeg måtte usette møtet sist, så ja, det er god nok unnskyldning for meg. Jeg skal likevel til byen i morgen, min 4. behandling skal gjennomføres. OG etterpå er jeg "slakt" så det er greit å kunne reise hjem og slange seg på sofa'n i stedet for å gå på møte med NAV.

Det har blitt bunkevis med kort, men bare noen få har blitt fotografert før de har "løpt ut døra"
Og nettopp derfor har de fleste blitt fotografert med clearbags, med det resultat at jeg er skyggen :)
Liker absolutt best å fotografere dem uten clearbags - kortene blir jo tydeligere da.Kartong, mønsterark fra Chatterbox, stempler kjøpt på Unik Hobby(fra hvor??)
Prima blomster og bradsKartong, mønsterpapir, blomster og stempeltrykk jeg fikk i en swap.
Masse distress ink ;)
Kartong, mønsterark, primablomster, brads
Stempeltrykk fra Magnolia, malt med distress ink og H2o.
Kjære konfirmant er et trykk fra stempelglede.no
Magnolia trykk, Scrapmagasinet texttrykk,
diverse papir og kartong
Et lite kort - med 3 trykk fra samme plate
men hvorfra?? Kjøpt på Unik Hobby
Kartong, chatterbox papir, stempeltrykk fra ?
Tekststempler fra en plate fra ukjent sted, kjøpt på Unik Hobby.
Distress ink.Kartong, Basic Grey papir, tekststempler fra tidligere nevnt plate
Motivstepel fra magnolia, fotball fra Kreativhobby? Chipboard bokstav
.Et veldig enkelt kort i forhold til mange av mine.


Nå skal jeg finne veien til scrapperommet og lage en ny bunke kort.
En haug med bestilte kort samt at nærbutikken neppe får inn noen flere kort før neste konfirmasjon den 16.
Juhuuu!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg beundrer dine flotte kort, du verden som du lager og lager! Du må starte butikk, det har jeg sagt før. Si meg, hva er clearbags? (var jeg dum nå?). Fortsett som du stevner ... Jeg digger!

Anonym sa...

Jeg glemte å skrive navnet mitt - det er meg; Mona :)

Stine sa...

Så lekre kort du har laget! Flotte stempler du har brukt, må lete litt ser jeg, og finne ut hvor de konfirmasjonstekstene kommer fra!
God helg! :)

Anne Bente sa...

wawwww altså berit, jeg tager godt nok hatten af for dig, utrolig mange flotte kort du igen har lavet

Scrappelise sa...

Først: takk for kjempekos besøk i bloggen min! Det er alltid trivelig å møte deg Berit, alltid noe nytt å tenke på/lære og morsomt å snakke med deg!
Og du har jamen vært produktiv i det siste, de kortene dine er så fine. Spes de med "voksentekst" og billettlignende tekst. Håper også vi møtes den torsdagen da!
Klem :)