mandag, september 17, 2007

Overlevde jeg..

Det var jo ikke så lenge jeg fikk på meg til å grue meg til dagens kurs. Hvordan lærer man egentlig andre å scrappe? Jeg satte dem likegodt i gang ganske så fort. Praksis er mye bedre enn teori! Og når man har en journalist på høyre hånd - med masse bakgrunnsinfo om hobbyen min fra internettt og en fotograf med sans for detaljer på venstre hånd. Ja da var det kjekt å slippe å være "midtpunktet" så innmari lenge ;) For jammen kom ikke lokalavisen innom! Så nå håper jeg ikke naboene våre setter frokostkaffen i vranga når jeg mest sannsynlig pryder en side på lørdag.... Kanskje jeg skulle stå grytidlig opp - og bare late som det ikke kom noen avis den dagen... Eller kanskje jeg bare skulle nappe ut siden ?!?
(ser at du må trykke på bildet for å få sett svungen i hoftene!)
Denne har jeg lånt med meg fra en blogg til en bloggvenn. Er hun ikke herlig?!!

Ha en fin uke - nå er det vanlig høstvær her - i går var bakken helt hvit av snø! Altfor tidlig ja!


3 kommentarer:

Scrappelise sa...

Klart kurset ditt gikk bra, var da ikke i tvil om det! Skal klare å skaffe meg avisa jeg også! men hvorfor har du lagt ut det bildet av meg her? og så i undertøyet da gitt!

Marit sa...

Så gøy med kurs da :) det er morsomt med kurs. og så stille det plutselig blir når alle er opptatte med sine egne ting :)

her gleder jeg meg til treff i helgen. Håper vi får til å møtes om ikke så alt for lenge også.

Scrappelise sa...

Kommer tilbake igjen jeg Berit.. kan du ikke ta en titt i blogen min, det ligger noe til deg der.