søndag, juni 10, 2007

Nye leieboere?

Det ser ut til at vi har fått et par leieboere. Det skjønte vi først nå i kveld, selv om de har løpt rundt husveggene en stund. For oppe på gesimskassa - over verandaen - der lå det et dyr nå i kveld. Gubben skulle sjekke om det var no' hull innover mot midten av taket, jeg hørte jo lyder og skjønte det var noe der like før... Akk - kan tro gubben skvatt - han så nemlig rett inn i et par små øyne! Og gudbedre - enda godt at dyret ikke gikk til angrep der det var trengt inne i ett hjørnet...
Hvem som har laget seg eller tatt over et fuglereir.... denne og en til:

Ja for vi er nå sikre på at det er 2 - den ene har nemlig et "sår i pelsen" mens den andre er helt glatt... Det er litt gøy å se på hvordan de hamstrer nøtter.... de graver rett og slett nøttene ned i plenen! For så å hente de opp igjen når "matbrettet" er tomt. Søte små - men de er jo egentlig rotter... Fysj! Og det er jo mulig at det kan bli et kull ekornbarn i sommer... lurer på om de er no' søte jeg ;)Ja - selv et ekorn trenger hvile seg i skyggen på varme dager (".)


Det har vært varme dager her også, veldig late dager. Jeg har hatt scrappeutstyret mitt på lufting et par tre dager, helt ute på terrassen. Men det har ikke komme særlig mye fornuftig ut av det. Men en layout fikk jeg til - det ble en kombinasjon av 2 utfordinger. En fra Annette Knudsen på Papirgleder og en på Minneriket (selvportrett).


Alle som deltok på utfordringen fra Annette fikk velge tema, og egentlig valgte jeg et helt annet tema. Men da jeg fikk se spørsmålene - ja, da bare måtte jeg scrappe dette temaet nå. De andre har jeg også tenkt å gjennomføre - og har sendt en del spørsmål til min gode venninne Mona.
Gleder meg til å få svarene! Så om du er innom her Mona, ja, da vet du hva jeg skal med dem! (",)

I ettermiddag har vi vært på sommeravslutning på skolen. Faktisk den første og den siste - til tross for at vi er foreldre til en 1.klassing. Skolen skal nemlig legges ned, og fra høsten starter alle barna her på helt ny skole!!! Den blir super! Vi gleder oss! Mens vi var på skolen kom det vel tilsammen 50 regndråper, litt deilig var det!

Det ble ikke noe av treffet jeg skulle på torsdag, jeg var på tur ut døra da jeg fikk beskjed, men det går nå fort til jeg skal på forumstreff med scrapbookexpress også! Siste helga i juni er det scrapping for alle penga :)

Ha en flott uke alle som titter innom!

Jeg ser på en måte litt fram til litt kjøligere dager, nå de siste dagene har beina mine vært svære.... så svære at et par vanndrivende på morra'n har vært helt nødvendig for å kunne bevege meg i det hele tatt..... Men sånn ellers er det jammen meg deilig med varme, late dager også.

I dag har Elisabeth bursdag - hun fyller 10 år. Hipp hurra for deg!!!
Elisabeth er ei humørfylt jente til tross for en god del operasjoner de siste årene. Nå i morgen skal hun på Riksen igjen, til forundersøkelse på enda en operasjon.... Måtte de klare å fixe det meste denne gangen!!!!!

3 kommentarer:

Anita Hagen sa...

Gratulerer så mye til Elisabeth for bursdagen som var :-) Jeg har vært inne på linken til Elisabeth og lest hvordan hun tappert har kommet seg igjennom den ene operasjonen etter den andre. Jeg har lest og kikket på bildene, og tårene har trillet. Du verden så tapper hun er og DU VERDEN så utrolig uheldig, stakkars!

Jeg har et tantebarn (tvilling) som er født med vannhode og har på linje med Elisabeth vært igjennom utallige operasjoner. På 5 års dagen talte jeg 13 diplomer (som hun fikk for hver operasjon) på veggen hennes. SÅ etter hva jeg kan se så har Elisabeth en medsammensvoren lita jente her. Jeanette som når er 13 1/2 år, er verdens herligste og minst selvopptatte personen jeg kan tenke meg. Mens andre klassevenner, og tvillingsøstra inkludert klager over "æsj, jeg får fregner når jeg er i solen" så går Jeanette der med ganespalte, skjev tannstilling, sammensydd øye, skjevt ansikt etter at bare den ene siden vokste en periode, og arr fra diverse operasjoner, men dette bryr hun seg lite om. "En får værra som en er" sier hun (DA smelter tante). Vi har mye å lære av disse tapre og utrolig viljesterke små. Og jeg er så enig med deg Berit, ta vare på dagen, morgendagen vet vi lite om.
Og tapper er du selv også Berit, du har jo vært med på alt dette i "våken tilstand" og har måttet se hvordan ditt aller aller kjæreste kjemper seg igjennom alt dette.

Gi Elisabet en god klem fra meg og si at jeg syns hun er utrolig flott, på alle måter, flott og tapper.

Gó klem fra Anita

Berit sa...

Hei Anita!

Jeg må bare komme med en rettelse!
Elisabeth er ikke i familie med meg, så det er nok de som er enda mer tapre enn meg ja!!!
Jeg er bare på sidelinjen, sammen med mange andre :)

Anita Hagen sa...

Hei Berit!

Føler meg nesten litt dum som ikke tok meg tid til å lese teksten skikkelig. Sannheten er at jeg sto på farten ut, så jeg hadde bare noen minutter før jeg ble hentet av min vennine... Og jeg vet jo at datteren din heter Amalie.

MEN når det er sagt så er jeg fremdeles mektig imponert over denne flotte og tapre jenta.


Ha en fin St.hansaften

Klem Anita