søndag, juli 30, 2006


Dette kortet lagde jeg siste dagen på hytta - på en blå restepapir bit - derav den buede kanten nederst. Altså - den er ikke laget på hvitt papir!! Vet ikke om den kan brukes til Annettes utfordring - men inspirert av omgivelsene ble jeg i allefall!
Satt og så utover Svenskefjorden i Valdres- og klipte og limte verre! En herlig morgen helt alene!!!
I ferien hadde jeg tenkt å fått med meg en konsert og opplevelse i fjellheimen, men dessverre var sola litt varm og jeg fikk knall hodepine.... Så da gikk jeg glipp av Margit Sandemo i fjelleheimen - surt - men sant!! :o(

Sommerferien er over her i huset snart - men jeg er jo hjemme. Det er nå framover jeg skal rehabliters - starter opp med behandling igjen om en mnd. Så håper jeg den hjelper på!!

Før den tid er det mangt som skjer - jeg skal lage 25 konfirmantinnbydelser før førstkommede torsdag - må bare til Valdres for å hente en bunke bazzills hos Hobbyhimmelen - og kanskje blir det med noe mer også???
Skal tilbake dit og hjelpe til før den store messa på Strømmen. Og så er det snart skolestart for frøken snupp!! Hu og hei så fort årene går!
Og så er det jo messe, konfirmasjoner og bryllup å se fram til!!

Ferien har vært litt opp og ned - hadde en skikkelig nedtur midt i - men så kom et par billetter i premie - og vips så snudde alt! Men jeg kjenner det skal bli godt med hverdagen igjen ja!

KLEM

2 kommentarer:

banglamarie sa...

Godt at du har hatt noen gode dager innimellom!
Koselig sommerkort ;)
Ønsker deg en god søndagskveld!!

Unknown sa...

Hei!
Så fin blog du har, liker veldig godt måten du har skrevet fo2scrap på, genialt... :o)
Koselig sommerbilde du har laget av Qkutz, kreativt.
Fant linken din via Marie sin blog, håper det er greit at jeg kikker innom.

Ha en fortsatt fin mandagskveld!