søndag, september 23, 2007

Det har ikke vært den mest produktive uka, men det har blitt et kort til en 1 åring og ett til en konfirmant. Og på disse to kortene har jeg brukt mer eller mindre samme ark og farger.
Mye fordi konfirmanten er "helt rosa" ;)


En mer eller mindre ren scraplift av et kort av Linda Muhr
Tusen takk for at du deler dine flotte verk med oss her i bloggverden!Ishocky-kort på bestilling. Immari enkelt kort ja... men kunden ble fornøyd!Og når man har laget traktor innbydelser
må jo konfirmanten få et ekte traktor kort ;)
-------o------Denne fant jeg til meg i bloggen til Anne Lise - Tusen tusen takk, Anne Lise!
Du er da go ' du også ja! *glade-snufse-tårer*

Og jeg vil gjerne gi den videre til Marit - hun titter innom bloggen min -
og legger igjen spor etter seg ;) Det er ei dyktig dame med masse kunnskap!
Det er alltid gøy å titte innom henne og se på det hun lager.


Åshild - ja hun er ei dame som skriver knakende godt i bloggen sin, og ja, hun treffer meg midt i sjela noen ganger med det hun skriver. Hun setter ord på ting jeg kjenner meg veldig godt igjen i. Og så er hun jo DEN tryllekunstneren med papir, farger og alt! Takk for at du er den du er Åshild, husk ingen er som du!

Og så vil jeg gi den til ei dame som jeg traff tidlig i min scrappeverden - Heidi - hun har et så flott syn på bilder og layouter - et skikkelig forbilde! :) Hun er opprikig kritisk og deler sitt syn på hva hun mener er viktigst! Takk for all lærdom du har gitt meg!

Men det er jammen enda en lokal dame som har inspirert meg - Hilde - du er nå ei herlig dame du også! Jeg har sugd til meg masse tips fra bloggen din og på treffene. Takk for all god hjelp og ikke minst inspirasjon!

Og så til slutt - men ikke minst! Lene S - takk for gode kommentarer og smil når vi har møttes! Du oser av kreativitet og får alle til å føle seg vel i ditt selskap! For meg er du som ei sol - som gir uten å kreve for mye tilbake! Takk for at du deler din kunnskap og glede med oss ute i scrappeverden ;)

-------o------
I går var vi på Gjøvikmarken - og tenke seg til: Jeg hadde IKKE med kamera! Helt merkelig å ikke fly rundt karusellene for å forevige alle små glimt av snuppa! Men egentlig var det innmari deilig også! Tro meg!
Jeg var temmelig spent da jeg åpnet lokalavisa i går - men saken om scrapbooking var ikke med! Kanskje kommer det en annen dag. Eller så ble det ikke bra nok. Men jeg skulle ønske jeg hadde noen av bildene. Jeg traff masse kjente mens snuppa og gubben kjørte masse karuseller. Det får de ta seg av, nakken og hodet mitt klarer seg utmerket uten!

Håper alle får en super uke! Jeg skal holde min 2.kurskveld i morgen, og på tirsdag skal jeg holde sykkel"prøve" for de minste barna på idrettskolen. Det er jo minst like viktig å lære seg å bremse som å holde balansen ;)
Og på torsdag drar jeg over "dammen" til Hamar - skal på scrappetreff hos Unik Hobby. Gleder meg!
Og da vet jeg at jeg får bla i Et trykk også, dumme meg er nemlig ikke abonnent...! Det skulle jeg nok ha vøri, karl! :)

4 kommentarer:

Heidi sa...

*snufs*...tusen takk for "utmerkelsen" Berit!!!!! Kjempekoselig!!!
Håper vi snart får til å treffes igjen!! Savner "gamletreffene" med all skravlingen, latteren og muligheten til å hente masse inspirasjon.
*gråtkvaltrørtklem* fra Heidi!!!

Hilde sa...

Tusen takk for utmerkelsen!!

og som Heidi sier, jeg savner disse "gamletreffene" våre jeg og.... blir de helt borte de da????

Hva gjør vi med det??

Treff på Unik ja, du farter fælt om dagen du..... hmmmm, kanskje det hadde vært noe for meg.... er det på kvelden eller??.....må nok se ann formen litt da, jeg som stort sett sitter å hoster om dagen...

Lene S sa...

TUSEN TAKK Berit for veldig fine ord..blir helt rørt her jeg. Er ikke dette miljøet bare helt utrolig! Så mange venner for livet :o)

Ha en strålende dag og lykke til på kurset i morgen!!

STOR klem!

(Ja, og så var det veldig flotte kort du hadde laget! Jeg satt med hodet i skyene her en stund så jeg glemte det rent... LOL)

Åshild sa...

Kjære, kjære Berit! Tusen takk for utrolig gode ord! Kjenner jeg blir både rørt og berørt, stolt og flau, og ikke minst takknemlig! For en utrolig flott start på ei ny uke :) Takk for at DU er nettopp den du er! Håper jommen vi sees på messa, for da skal du få en goood klem!

Ha en GOD dag, Berit! Takk for at du var med på å gi meg nettopp det!

Klem!